Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Έχασε μια άγκυρα το “Νήσος Κεφαλονιά” - Η απάντηση της εταιρείας (ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ)

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΠΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΤΟΥ ΝΗΣΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ.

ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΥΝΕΣ   ΦΩΤΟ




Μεγαλη η νυχτα σημερα !!!

Έχασε μια άγκυρα το “Νήσος Κεφαλονιά” - Η απάντηση της εταιρείας (ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ)

Η απάντηση της εταρείας
Ένα πρόσκαιρο συμβάν που δημιουργήθηκε με την αριστερή άγκυρα του πλοίου Νήσος Κεφαλονιά καθυστέρησε σήμερα κατά 35 λεπτά την αναχώρηση του πλοίου στα δύο πρωινά δρομολόγια από Κυλλήνη προς Ζάκυνθο και Κεφαλονιά. Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε πλήρως και το πλοίο εκτελεί κανονικά τα δρομολόγιά του.

Για την καλύτερη ενημέρωση του επιβατικού κοινού τα sites και τα ΜΜΕ, που καλώς κοινοποιούν άμεσα το πρόβλημα, καλό και ηθικό θα ήταν με την ίδια αμεσότητα να αναγγέλλουν και την αποκατάσταση του κάτι που δεν συνέβει στην περίπτωση αυτή.
Λυπούμαστε για αυτού του τύπου την δημοσιογραφία και ελπίζουμε ότι το επιβατικό κοινό των νησιών μας αναλύοντας  τις πρακτικές τους να αντιλαμβάνεται και τον ρόλο του.
Αρχική δημοσίευση
Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, το Α" Λιμενικό Τμήμα Πόρου του Λιμεναρχείου Κεφαλληνίας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ "ΝΗΣΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ" Ν.Π. 10280, το οποίο είχε αποπλεύσει από λιμένα Κυλλήνης με προορισμό το λιμένα Πόρου, για απώλεια της αριστερής άγκυρας, εντός του λιμένα Κυλλήνης.
Το "ΝΗΣΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ" κατέπλευσε με ασφάλεια στο λιμένα Πόρου, όπου απαγορεύτηκε ο απόπλους του από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ κατόπιν επιθεώρησης του από Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων του Λιμεναρχείου Κεφαλληνίας καθώς και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, επετράπη η εκτέλεση μεμονωμένου πλου με προορισμό το λιμένα Κυλλήνης.
ΠΗΓΗ    INKEFALONIA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου