Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Με τι καιρό θα μπει ο Οκτώβριος στην Ελλάδα?

 Θα χιονίσει ??  (εστάλη από Β.Λορετζάτο)

από Weatherakias » Τετ Σεπ 24, 2014 2:59 pm

Όλα τα προγνωστικά στοιχεία, δείχνουν πως ο Οκτώβριος θα μπει στη χώρα μας με καλό καιρό, χωρίς βροχές και με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα.

Το οριστικό αντίο, ήδη το έχουμε πει από σήμερα στη χώρα μας, με τη θερμοκρασία να σημειώνει αισθητή πτώση σε όλη την Ελλάδα.

Το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, φαίνεται να κυλάει με καλές γενικά καιρικές συνθήκες, με τη θερμοκρασία ωστόσο να σημειώνει πτώση μετά τις 6-7 Οκτωβρίου. Ωστόσο, αναμένεται να σημειωθούν και αρκετές ομίχλες, κυρίως στη Μακεδονία, τη Θράκη και τη Θεσσαλία.

Ενδέχεται, μετά τις 5-6-7 Οκτωβρίου, να έχουμε επιδείνωση του καιρού στην Ελλάδα, με καταιγίδες και πολλές γενικότερα βροχές, με τους βοριάδες να ενισχύονται και τη θερμοκρασία όπως σας προαναφέραμε, να σημειώνει αισθητή πτώση.

Τέλος, δεν φαίνονται προς το παρόν χιόνια τις πρώτες 5 ημέρες του Οκτωβρίου, στα βουνά της χώρας μας, πάντως, νέα προγνωστικά μας στοιχεία, δείχνουν πως από τα μέσα του Οκτώβρη και μετά, θα αρχίσουν να πέφτουν τα πρώτα χιόνια στα βουνά της Ελλάδας.

Περισσότερες πληροφορίες για τον καιρό που θα έχουμε μέσα στις πρώτες ημέρες του Οκτωβρίου, θα έχουμε και τις επόμενες ημέρες, όπου και θα σας ενημερώσουμε με νεότερα άρθρα και προβλέψεις μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου