Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Διπλή κλήρωση στην ΕΠΣΚΙ

ΟΛΟΚΛΗΡΏΘΗΚΕ λίγο πριν από τις 21:00 απόψε η διπλή κλήρωση που έγινε στα γραφεία της ΕΠΣΚΙ που αφορούσε την επόμενη φάση του κυπέλλου, αλλά και το πρωτάθλημα της Α κατηγορίας.
Σε ότι αφορά το κύπελλο και τα εννέα ζευγάρια της πρώτης φάσης η κλήρωση φάνηκε γενναιόδωρη για την Έρυσσο ή τα Φωκάτα, αφού ο ΝΙΚΗΤΉΣ της σειράς αυτής θα προκριθεί στην επόμενη φάση χωρίς να χρειαστεί να δώσει ματς, όπως οι υπόλοιποι. Τα ζευγάρια της Β φάσης διαμορφώθηκαν ως εξής:
Νικητής Πρόοδος-Πάγκε με Νικητή ΠΑΟ Κεφαλονιάς-Παλληξουριακός
Νικητής Παπυργιακός-Πυλαριακός με Νικητή ΑΕΚ-Εικοσιμία
Νικητής Οδυσσέας-ΑΟΚΙ με Νικητή Ομαλά-Σάμη
Νικητής Διλινάτα-Πρόννοι με Νικητή Ανωγή-Ηρακλής Πρόννων
Οι παραπάνω αγώνες θα γίνουν το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Οκτωβρίου

Ένα μπαλάκι είπα να τραβήξω και αυτό ήταν του Παλληξουριακού, που τον έριξα πάνω σε Πρόοδο ή Πάγκε στο Κύπελλο! Όπου και να πάω η Παλλική με... κυνηγάει!
Η κλήρωση του πρωταθλήματος

Στη συνέχεια έγινε η κλήρωση του φετινού πρωταθλήματος της Α κατηγορίας, όπου δυστυχώς έδωσαν το παρόν μόλις τρεις από τους παράγοντες των 12 ομάδων. Εκεί ήταν ο Δημήτρης Κουμαριώτης από την ΑΕΚ, ο Κώστας Βαρτελάτος από τα Διλινάτα και ο Γιώργος Κουράκος από τον ΑΟΚΙ. Την κλήρωση διεύθυνε ο πρόεδρος της Επιτροπής, Ηλίας Κουρκουμέλης και ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΚΙ, Θέμης Βαλσαμής. Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι είναι μόλις τη δεύτερη αγωνιστική, όπου η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει την Εικοσιμία, την έκτη αγωνιστική η Εικοσιμία θα φιλοξενήσει τον ΑΟΚΙ, ενώ την ένατη αγωνιστική θα συγκρουστούν ο ΑΟΚΙ με την ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» στάθηκαν άτυχοι στην κλήρωση, αφού πέρα του ματς με την Εικοσιμία για το κύπελλο το Σαββατοκύριακο, την πρώτη αγωνιστική ταξιδεύουν στην Ιθάκη για να αναμετρηθούν με την Πρόοδο, την δεύτερη υποδέχονται την Εικοσιμία, ενώ την τρίτη πάνε στο Ληξούρι για να συναντήσουν τον Παλληξουριακό. Το ντέρμπι της Ιθάκης μεταξύ της Προόδου και του Οδυσσέα θα γίνει τη δεύτερη αγωνιστική. Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:
ΔΕΙΤΕ  ΤΑ  ΣΤΟ  ΣΥΝΔΕΣΜΟ    http://efimeridakefalonia.gr/?p=48315

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου