Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

6ο P.I.C.K. ΠΑΤΡΑΣ : 27 & 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ....ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ !!! [ video ]


H καρδιά της Πάτρας θα «χτυπά» με… 18.000 στροφές το λεπτό, το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Σεπτεμβρίου 2014, στο πλαίσιο της μεγάλης γιορτής του μηχανοκίνητου αθλητισμού, του 6ου P.I.C.K. Λουξ COLA.

Η Πάτρα μετρά πλέον αντίστροφα για τη διοργάνωση του Διεθνούς Σιρκουί Καρτ, το οποίο κι εφέτος, για έκτη συνεχόμενη χρονιά, υπόσχεται μοναδικές συγκινήσεις όχι μόνο στους λάτρεις των καρτ, αλλά και σε όλους όσοι βρεθούν στο κέντρο της πόλης, παρακολουθώντας τις προγραμματισμένες παράλληλες δράσεις.
Η Οργανωτική Επιτροπή έχοντας κύριο μέλημά της τη διαρκή αναβάθμιση της διοργάνωσης, φέτος επιφυλάσσει μία ακόμη δυνατή έκπληξη στους χιλιάδες των Πατρινών και επισκεπτών. Το βράδυ του Σαββάτου 27 Σεπτεμβρίου, στις 9 μ.μ., θα δοθεί στην πλατεία Γεωργίου, συναυλία με την «εκρηκτική», Κατερίνα Στικούδη.
Τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής και εκπρόσωποι φορέων που στηρίζουν τη διοργάνωση, παρεχώρησαν συνέντευξη Τύπου, ανακοινώνοντας τις τελευταίες λεπτομέρειες και αποκαλύπτοντας και νέες δράσεις που συμπεριελήφθησαν στο διήμερο πρόγραμμα του 6ου P.I.C.K. Λουξ COLA.
Ο Δημήτρης Καρπάνος, εκπρόσωπος του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Πατρών (ΑΟΠ) που είναι εκ των κύριων διοργανωτών του διεθνούς σιρκουί καρτ, αναφέρθηκε σε όλα τα μέτρα και τις δράσεις για την ασφαλή έκβαση των αγώνων, τόσο για τους οδηγούς, όσο και για τους θεατές.
 Όπως ανακοίνωσε, περισσότερα από 70 έμπειρα μέλη του ΑΟΠ με εξειδικευμένες γνώσεις θα συμμετέχουν στη διοργάνωση, φροντίζοντας κάθε λεπτομέρεια, ώστε να μην δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα στη διάρκεια του PICK. «Η εμπειρία των προηγούμενων ετών, αλλά και η εξειδίκευση και γνώσεις των μελών μας, μας έχουν δώσει το δικαίωμα να ελπίζουμε ότι φέτος θα έχουμε μία καλύτερη διοργάνωση.Ελπίζουμε μόνο να βοηθήσει ο καιρός, ώστε να το ευχαριστηθούν τόσο οι οδηγοί, όσο και ο κόσμος που θα έλθει στην Πάτρα», τόνισε ο κ. Καρπάνος.
Ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας, Διευθυντής Μάρκετινγκ της ΛΟΥΞ ΑΒΕΕ και Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας, αναφέρθηκε στις διαρκείς προσπάθειες της Οργανωτικής Επιτροπής για την αναβάθμιση του θεσμού. Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως κι εφέτος θα υπάρξει απευθείας μετάδοση των αγώνων από τα αθλητικά κανάλια της NOVA, ενώ ήδη το 6ο P.I.C.K. Λουξ COLA διαφημίζεται στο DISCOVER Greece.
Aκόμη, ανακοίνωσε, πως στοιχεία της διοργάνωσης έχουν αναρτηθεί και στο μεγαλύτερο site tour operator της Ρωσίας. «Στόχος μας είναι η αναβάθμιση και διεύρυνση της επικοινωνίας της διοργάνωσης, προκειμένου να πετύχουμε αύξηση της επισκεψιμότητας», τόνισε ο κ. Μαρλαφέκας, κάνοντας γνωστή, επίσης, τη συναυλία της Κατερίνας Στικούδη, η οποία όπως είπε, θα συντελέσει στην προσέλκυση περισσότερου κόσμου στο κέντρο της πόλης. Τέλος, εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι θα κυλήσουν ομαλά και η διοργάνωση θα είναι επιτυχής.            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου