Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΡΟΥ

ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ , ΚΑΙ  ΔΕΞΙΑ ΠΙΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ  ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  Η
Δήλωση Οδυσσέα Γαλιατσάτου για τα σατανικά σύμβολα εντος του κοινοτικού καταστήματος Πόρου


  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ δυο τα ερωτήματα,, τελετή ή απωθημένα? και το μηνυμα της 5αλφας μπερδεμένο!,, εννοουν ότι θα τα εχουμε αυτά για τα επόμενα 5 χρόνια,, ή την επόμενη πάλι 5ετια!!!
  • Costas Simotas Αφήστε τα παιδιά ατιμώρητα να βάφουν τις θρησκευτικές εικόνες, είναι κι αυτό σημάδι ανάπτυξης και προόδου...Όταν όμως το κύτταρο της κοινωνίας, η οικογένεια αυτά τα ''ιδανικά'' μεταλαμπαδεύει στα τέκνα της τότε τι να πει κανείς...Στα επόμενα χρόνια θα κάνουμε σύγκριση της ελευθερίας και του πολιτισμού που επέφερε η Ορθόδοξη Χριστιανοσύνη με τα υπόλοιπα...και ο ΘΕΟΣ βοηθός!



  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ HTAN ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛHΜΑΤΙΣΕΙ,,,, ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΛΦΑ,,ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑ,,ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ  ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ   ΘΕΩΡΕΙΕΣ ,  ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΕΤΗ ή ΟΧΙ,,    ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ,, ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΥΤΗ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ
  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΑΙΤΙΟ,,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΡΑΣΕΙΣ,, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ,, ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΟΥΝ ΑΠΟΡΟΦΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΟΣΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ  ,  ΔΕΝ  ΕΧΟΥΝ ΓΗΠΕΔΑ ΝΑ ΑΘΛΗΘΟΥΝ, ΔΕΝ  ΕΧΟΥΝ  ΕΠΙΛΟΓΕΣ  ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ  ΠΟΥ ΝΕΚΡΩΝΕΙ   ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ  ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ.

  • Χριστοδουλος Μελετης αμα δωσεις στα παιδια να καταλαβουν οτι ολα αυτα τα εχουν φτιαξει ανθρωποι για να εκμεταλευονται κενα (νοητικα και ψυχικα ) αλλων ανθρωπων δεν θα εχεις προβλημα.
POROSNEWS
ΕΝΑ  ΘΕΜΑ  ,ΑΠΟ  ΤΑ  ΠΟΛΑ  ΜΗΝΥΜΑΤΑ  ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ,,, ΤΑ ΟΠΟΙΑ   ΚΑΙ    ΕΓΙΝΑΝ   ΚΑΙ   ΣΤΟΝ ΕΠΑΝΩ
ΟΡΟΦΟ   ΚΑΙ  ΜΑΛΙΣΤΑ   ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ  ,ΔΕΙΧΝΟΥΝ    ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ  ΘΕΜΑ  ΜΕ  ΤΟ ΟΤΙ  ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ
ΓΙΝΕΤΑΙ    ΤΟ   ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΌ  ΙΣΩς,,  
ΥΠΑΡΧΟΥΝ  ΕΞΑΛΟΥ  ΚΑΙ  ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΕ ΒΡΙΣΙΕΣ  ,ΠΟΥ  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ  ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ.

Ας  ΒΓΑΛΕΙ  Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

ΝΑ  ΤΟΝΙΣΤΕΙ ,,ΕΠΙΣΗς  ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΘΕΜΑ,
ΟΤΙ ΕΝΩ  ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΝΤΟΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ
ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ  ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΑΘΗΜΑ  ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ,,ΟΠΩΣ  ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΑΝΟ  ,,ΤΟ  ΟΠΟΙΟ  ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ,, ΔΕΝ   ΠΕΙΡΑΧΤΗΚΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου