Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Σήμερα Παρασκευή 25 Ιουλίου παρουσίαση του γεωαρχαιολογικού έργου της ομάδας Γιαννούλη.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΣΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ,,
http://porosnewstv.blogspot.gr/2014/06/blog-post_9865.html


ΚΑΙ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΟΤΙ  ΑΥΡΙΟ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙς 9:00 ΤΟ ΠΡΩΙ
οι  φοιτητές  του γεωαρχαιολογικού έργου της παράκτιας ζώνης υπό την επιστημονική διεύθυνση
της Ευγενίας γιαννούλη παρουσιάζουν τα αποτελέσματα των ερευνών τους και της μαθητείας τους.
Η παρουσίαση θα γίνει στην αγγλική γλώσσα και είναι ανοικτή στο κοινό . Είστε ευπρόσδεκτοι
στο εκθεσιακό Κέντρο Πόρου.
Ο Georges Metaxas πρόσθεσε 3 νέες φωτογραφίες.
Ανακοίνωση 
Παράκτια ζώνη της Κεφαλονιάς
1 Αυγούστου ώρα 8.μμ στο ανοικτό θέατρο του Πόρου 
Το Σ Ε Δ & Δ ‘’Οι Προννοι’’, και το τοπικό συμβούλιο Πόρου, ο πρόεδρο Ε. Κουστουμπάρδης, καλούν όλους τους πολίτες, φορείς του Δήμου, και περιφέρειας , σε μια ενημερωτική επιστημονική παρουσίαση από την επίκουρο καθηγήτρια αρχαιολογίας του τμήματος Ιστορίας, κυρία Ευγενία Γιαννούλη και την ομάδα της για την έρευνα παράκτια ζώνη που διεξάγετε στην περιοχή μας Όπως σας είχαμε ενημερώσει …

Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου συνεχίζει τις έρευνες στην παράκτια ζώνη της Κεφαλονιάς για τέταρτη συνεχή χρονιά υπό τη διεύθυνση της επίκουρης καθηγήτριας αρχαιολογίας του Τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτιστικών Αγαθών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Η έρευνα διεξάγεται με τη συνεργασία του Δημόκριτου και του Ελληνικού Κέντρου Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε.) με διακεκριμένα μέλη τους που θα επισκεφθούν το νησί μας στο δεύτερο μισό του Ιουλίου.

Αυτή τη φορά, όμως, η έρευνα δεν συνεχίζεται απλώς αλλά και αναβαθμίζεται. Το πρόγραμμα της κυρίας Γιαννούλη (A.SHO.RE) υποστηρίζεται από το Institute of Field Research (IFR), ένα Αμερικανικό Ινστιτούτο που προάγει τη συμμετοχή φοιτητών από όλα τα Αμερικανικά Πανεπιστήμια σε διακεκριμένα ερευνητικά προγράμματα κατόπιν αξιολόγησης. Δέκα επιλεγμένοι Αμερικανοί φοιτητές παρακολουθούν τα προγράμματα για ένα μήνα στον Πόρο, καθώς επίσης πέντε επιλεγμένους, φοιτητές της κυρίας Γιαννούλη από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.
Όλοι οι φοιτητές παρακολουθούν καθημερινά μαθήματα, τα οποία διδάσκει η ίδια κυρία Γιαννούλη και οι συνεργάτες της, ειδική ερευνητική ομάδα που συστάθηκε για το συγκεκριμένο σκοπό και αποτελείται από την Δρ. Αρετή Χαλκιώτη (Ενάλια Αρχαιολογία), υπ. Δρ. Βασιλική Ίβρου (Ενάλια Αρχαιολογία), Δρ. Ευτυχία Γιαννούλη (Βιοαρχαιολογία-Περιβάλλον), Πέτρο Μπιτσικώκο (Επιστήμες της Θάλασσας, Πολεμικό Ναυτικό), Πόπη Μητσοπούλου (Αρχαιολόγος-Σχέδιο), και Τάσο Τσαρούχας (Θέματα Ασφάλειας και Πρὠτες Βοήθειες).
Στις 25 Ιουλίου το πρωί, οι φοιτητές του προγράμματος θα παρουσιάσουν τις εργασίες τους στην Αγγλική γλώσσα σε ανοιχτή παρουσίαση σε όσους ενδιαφέρονται, ειδικούς και μη.
το Δ. Σ , η πρόεδρος Μ. Βαβάση & επ/ πρόεδρος Γ. Μεταξάς

δειτε και τις αναρτήσεις
 POROSNEWS: Δεν κάνουμε διακοπές λέει η κυρία Γιαννούλη.
02 Ιουλ 2014
Δεν κάνουμε διακοπές λέει η κυρία Γιαννούλη. Έρευνες στην παράκτια ζώνη ! και όχι μόνο '' Τα μαθήματα συνεχίζονται, από τα θρανία στην διαδρομή ΒΟΧΙΝΑΣ στο καταπληκτικό φαράγγι του Πόρου διερευνούν τα διάφορα ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου