Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

«Ναυμαχία» στην γραμμή Πάτρα – Κεφαλονιά – Ιθάκη. Ποιος είναι ο Γ. Θεοδόσης και η Levante Ferries


«Ναυμαχία» στην γραμμή Πάτρα - Κεφαλονιά – Ιθάκ
«Ναυμαχία» στην γραμμή Πάτρα – Κεφαλονιά – Ιθάκ
Η ναυτιλιακή εταιρεία Levante Ferries, που όπως αποκάλυψε χθες η εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ», κατέθεσε στις 28 Μαΐου, αίτημα για την δρομολόγηση του πλοίου «Fior di Levante», στην γραμμή Πάτρα – Σάμη – Ιθάκη, για την περίοδο 26 Ιουνίου-31 Οκτωβρίου, ανήκει στον επιχειρηματία Γιώργο Θεοδόση, ο οποίος κατάγεται από τη Ζάκυνθο.
Ο Γ. Θεοδόσης είναι ιδιοκτήτης της γνωστής εταιρείας τηλεφωνικών υπηρεσιών Newsphone Hellas – Ειδησεογραφική Ελλάς (11880) και της ιστοσελίδας διαδικτυακών πληροφοριών www.vrisko.gr. Το 2012 προχώρησε στη σύσταση της ναυτιλιακής εταιρείας Levante Ferries με μετοχικό κεφάλαιο 17.250.000 ευρώ, το οποίο κατά το μέρος των 250.000 ευρώ αφορά μετρητά και κατά το μέρος των 17 εκ. ευρώ, είναι εισφορά σε είδος, δηλ. του πλοίου «Fior di Levante».

Το πλοίο αγοράστηκε μεταχειρισμένο το 2012 από τη Ν. Κορέα και σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται στην Κίνα αυτή την περίοδο, προκειμένου να μετασκευαστεί, για να λειτουργήσει στην γραμμή Πάτρα – Σάμη – Ιθάκη.
ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
Πάντως, οι δύο ναυτιλιακές εταιρείας που κυριαρχούν στις γραμμές της Κεφαλονιάς, Ionian Ferries και Kefalonian Lines, με συνεχείς ανακοινώσεις τους, κάνουν λόγο για «αρπαχτή», κατηγορώντας ευθέως την εταιρεία ότι θέλει να μπει στη γραμμή την καλύτερη περίοδο και να βγει όταν αρχίζουν τα δύσκολα (αρχές χειμώνα). Προς το παρόν, η Levante Ferries ακολουθεί τακτική σιγής και δεν έχει βγάλει ακόμη μία επίσημη ανακοίνωση.

- See more at: http://www.kefaloniatoday.com/kefalonitika/navmachia-stin-grammi-patra-kefalonia-ithaki-pios-ine-o-g-theodosis-ke-levante-ferries-96740.html#sthash.yz9Yvm9S.dpuf
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ  ΔΗΜΟΦΙΛΕΙς ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ  ΙΟΥΝΙΟΥ  ΣΕ ΠΡΟΒΟΛΕΣ!
ΚαταχώρισηΠροβολές σελίδας
264
251
172
120
94
89
72
1 Ιουν 2014, 1 σχόλιο
64
60
59

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου