Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Από μουσικές νότες ξεχείλισε το Λιθόστρωτο στην Γιορτή της Μουσικής


EΠΟΜΕΝΗ  ΓΙΟΡΤΗ  ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ ΣΤΙΣ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ



Το Λιθόστρωτο γέμισε μουσική χθες απόγευμα με την Φιλαρμονική Κεφαλονιάς να κάνει την αρχή παιανίζοντας σηματοδοτώντας την έναρξη των εκδηλώσεων για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής 2014.

Ευχάριστα λοιπόν συνεχίστηκε το απόγευμα με διάφορα μουσικά σύνολα και ροκ μπάντες να έχουν στηθεί σε συγκεκριμένα σημεία του πεζόδρομου, με τον κόσμο που έκανε εκείνη την ώρα την βόλτα του να σταματάει για να απολαύσει τις υπέροχες μελωδίες αλλά και τις ροκιές που έβγαιναν από τις ηλεκτρικές κιθάρες.
Τα συγκροτήματα είχαν πάρει θέσεις έξω από τον Άγιο Σπυρίδωνα, την Καθολική εκκλησία και την πλατεία Καμπάνας ενώ εναλλάσονταν συνεχώς με νέα παιδιά που αγαπούν την μουσική και συμμετείχαν για να διασκεδάσουν και να δείξουν το ταλέντο τους στον κόσμο ντόπιο και επισκέπτες που περνούσε από το Λιθόστρωτο.
Η Γιορτή της Μουσική κράτησε μέχρι αργά δίνοντας μία διαφορετική νότα και έναν έντονο χρώμα  στο Λιθόστρωτο, κάποιες από τις μπάντες που συμμετείχαν ήταν αυτή του Σωκράτη Μπένου αλλά και ο γιός του γνωστού επιχειρηματία Ντάνι Γιακουμάτος, Βαγγέλης Γιακουμάτος έπαιξε με την μπάντα του.
SONY DSC
SONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSC
SONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSC


SONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου