Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

ΣΤΟΧΟΣ ΠΡΩΤΟΣ!! ΑΠΟ ΕΝΩΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΠΟΛΗ!!! ME ΦΩΤΟ ΑΒΡΑΑΜ

ΛΙΜΑΝΙ ΠΟΡΟΥ


Θέλω να δεσμευτώ στους κατοίκους της δημοτικής κοινότητας Πόρου ότι η περιοχή τους θα έχει εκπρόσωπο στο διοικητικό συμβούλιο του Λιμενικού Ταμείου Κεφαλονιάς. Είναι κάτι που έπρεπε να είχε γίνει από καιρό. Ως συνδυασμός θεωρούμε ότι το μεγαλύτερο λιμάνι του νομού δικαιούται να έχει φωνή σε αυτό το θεσμικό όργανο, όπως και ανταποδοτικά οφέλη.

Πάνω σε αυτή τη βάση, με τη συνεργασία όλων των φορέων, με την τοπική κοινωνία παρούσα και με φωνή, ο Δήμος Κεφαλονιάς θα προχωρήσει στη δημιουργία των απαραίτητων υποδομών υποδοχής και φιλοξενίας τουριστικών σκαφών στο παλαιό λιμάνι του Πόρου. Με αυτό τον τρόπο θεωρούμε ότι αντισταθμίζονται με το παραπάνω οι όποιες επιπτώσεις στον τουρισμό έχει η λειτουργία του νέου λιμανιού του Πόρου.

Για το νέο λιμάνι του Πόρου στόχος μας είναι η βελτίωση των συνθηκών υποδοχής και εξυπηρέτησης των επιβατών με τις απαραίτητες υποδομές (τουαλέτες, εκδοτήρια, χώροι αναμονής κλπ). Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να προχωρήσει το συντομότερο η μελέτη για κατασκευή κτιρίου που θα καλύπτει όλες τις ανάγκες του εμπορικού λιμένα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου