Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

ΧΡΗΣΙΜΟΤΑΤΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΦΕΙς ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΜΕΤΑΞΑ


Πριν από δύο μέρες είδαν το φως της δημοσιότητας δύο άρθρα που με αφορούσαν. Το ένα ήταν μια δημόσια απαντητική επιστολή απευθυνόμενη προς εμένα του κυρίου Θεοφιλάτου Ευάγγελου του Αθηναγόρα και το άλλο ήταν ένα κείμενο στο Ithaca net του φίλου Γιάννη Κρούσου που έφερε τον τίτλο : «Δεν δεσμεύομαι να είπω την αλήθεια μου»
Για τελείως διαφορετικούς λόγους κρίνω ότι δεν θα πρέπει να δώσω συνέχεια ούτε ανταπαντώντας στον κύριο Θεοφιλάτο αλλά ούτε και να αναζητήσω να μάθω ως δικαιούμαι τον φίλο (φίλους) μου με εντός ή εκτός εισαγωγικών είχαν την φαεινή ιδέα για να μου φορτώσουν αντιδεοντολογικές πράξεις για τις οποίες ουδέποτε είχα συμμετοχή.
Μετά από μια συζήτηση που είχα χθες με τον φίλο Γιάννη Κρούσο αποδέχθηκα την πρότασή του να μην μου αποκαλύψει ποτέ το άτομο που μετέφερε αυτήν την πληροφορία.
Αποδέχθηκα λυτρωτικά αυτή την πρόταση. Δεν θέλω να το μάθω ποτέ ούτε και με ενδιαφέρει. Το αύριο σκέπτομαι μόνο που θα μας καλεί πάλι όλους μαζί να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο.





  • Παναγής Πουσναράς ΕΛΕΓΑ.. ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΜΑΚΗ?

  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ! ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

  • Makis Metaxas Αγαπημένε μου Παναγή σίγουρα στην μακρόχρονη πολιτική μου παρουσία έχω κάνει λάθη, παλιανθρωπιές όμως δεν έκανα και στενοχωριέμαι πολύ όταν οι φίλοι μου αναπαράγουν κακόβουλες πληροφορίες που στερούνται σοβαρότητας.

  • ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΜΑΚΗΣ Μάκη και σαν δημοσιογράφος και σαν άνθρωπος της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά περισσότερο σαν Κεφαλλονίτης γνωρίζω, όπως όλη η Κεφαλονιά, την ακεραιότητα σου.
    Φυσικά εσύ, όπως ο καθένας που ασχολείται με τα κοινά, θα δεχθεί επίθεση.
    Απλά άντεξε. Εξάλλου όλοι γνωρίζουμε το έργο σου.

  • Vicky Hionis-Kolaitis ARXONTAS PANTA. Sta dika mou matia. 

  • Niki Stathas Μοναδικός γνήσιος ατοφιος σταρατος αληθινός σεβαστός σεμνός Κεφαλλονιτης τον μόνο που τον έχει αγγίξει ειναι το φρέσκο αεράκι του Ιονίου της Κεφαλλονιας Μάκη μου πετροβολουν το δέντρο που έχει καρπούς είσαι Άρχοντας ένας τίτλος που επάξια σου ανηκη φιλακια Νικη

  • Γιώργος Κρητικός Μα ορέ Μάκη μου,με τον Καλαφάτη δεν είχατε βγάλει τα μάτια σας;;;;

  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ στις Αυτοδιοικητικές εκλογές δεν κατεδαφίζουμε κυβερνήσεις, ψηφίζουμε για τον Δήμο και την Περιφέρεια.

  • ΠΡΟΝΕΙΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΕΥΣ Τον Κο Γιάννη Κρούσο δεν είχα την τιμή να τον γνωρίσω.
    Την πολιτική που στιγματίζει όμως της συνάντησα και την συνάντησες Γεράσιμε, προερχόμενη απο συγκεκριμένους κύκλους που ατυχώς ΑΚΟΜΗ δραστηριοποιούνται στα κοινά.
    Δεν αμφιβάλλω, σε διαβεβαιώ, οτι εσυ ουδέποτε είχες και δεν θα μπορούσε να έχεις οποιαδήποτε ανάμιξη σε τέτοιες αθλιότητες. Άλλο τόσο, αναλογιζόμενος το παρελθόν και την πρακτική που κατα κόρον εφαρμόστηκε απο τους εν λόγω "κύκλους" δυσκολεύομαι να αποκλείσω την πιθανότητα να έχει απόλυτο δίκηο ο Κος Κρούσος όσον αφορά τις κατηγορίες που διατυπώνει.
    Πέραν απο το ειδικό επιμένω στο γενικό που είναι η πλήρης αντίθεσή μου στην συστράταυσή σου με αυτούς που στο παρελθόν, απόλυτα σωστά και δικαιολογημένα, βρέθηκες απέναντι.
    Θα ήθελα να γράψω πως σέβομαι την αποφασή σου μα δυσκολεύομαι καθώς αδυνατώ να την δικαιολογήσω. Αντίθετα πιστεύω ακράδαντα, και θλίβομαι γι' αυτό, διοτι έχασες και εσύ προσωπικά και το γενικότερο πολιτικό γίγνεσθαι της περιοχής.

  • Makis Metaxas Αγαπητέ μου Γιάννη όπως ο "Δικηγόρος του Διαβόλου" διαβλέπω (και καλά κάνεις από την μεριά σου) να με οδηγήσεις σε έναν πρόδρομο διάλογο που εάν τον ξεκινήσουμε και μάλιστα μέσα από το F/B αδυνατώ να φανταστώ πότε θα τον τελειώσουμε! Προφανώς και δεν είναι στις προθέσεις μου να αποφύγω έναν διάλογο μαζί σου όπως και με κάθε καλοπροαίρετο φίλο μου, κάθε άλλο θα έλεγα. Μόνο που αυτός ο διάλογος θα έχει νόημα μετά τις εκλογές όταν όλα αυτά που έγιναν, που γίνονται καθημερινά ή πολύ περισσότερο αυτά που τελικά δεν έγιναν θα μας έχουν βοηθήσει να αξιολογήσουμε τα πραγματικά γεγονότα μέσα από την απαραίτητη δεύτερη ανάγνωση που είναι αναγκαία για την διεξαγωγή των ορθών συμπερασμάτων.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ το χει το Ονομα,,,, ,,Γιάννης ,! και ο ένας και ο άλλος,, οσο και να συζητάς,,μένει εκρεμότητα

  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ τα γραφτα μενουν εξαλου !

  • Μέμη Τζαμαρία ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ , ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ...ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ "ΘΑ" ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΡΤΑΣΕΙ...

  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ http://pronoikefalonias.blogspot.gr/.../blog-post_6773.html

    pronoikefalonias.blogspot.com
    ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ, ΤΟΥ POROSNEWS, ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ,, ΕΝΑ ΣΥΜΑΖΕΜΑ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΤΗΚΑΝ

  • ΠΡΟΝΕΙΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΕΥΣ Γεράσιμε την σχετική συζήτηση μπορούμε και πιστεύω θα την κάνουμε κάποια στιγμή αλλά προτιμώ να κρίνω τα γεγονότα οταν αυτά εξελίσσονται και όχι μετα την ολοκλήρωσή τους.
    Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν επικροτώ το γνωστό "όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος" γιατί το θεωρώ αρκετά χαιρέκακο για να θέλω την εφαρμογή του σε φίλους.

  • ΠΡΟΝΕΙΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΕΥΣ Αστε ρε παιδιά τις εξαγγελίες, τις συγκεκριμένες προτάσεις και τα "προγράμματα". Μιά φορά ανακόλουθος πάντα ανακόλουθος.
    Θλίβομαι που δεν γίνεται να εφαρμόσω την μέθοδο των Επιζεφύριων Λοκρών ούτε τον νόμο του Σόλωνα σύμφωνα με τον οποίο:
    "Οστις υποσχόμενος εξαπατήσει τον δήμον ή τους πολίτες εισαγγελία είναι κατ΄αυτού κ' αν αλώ θανάτω ζημιούσθω".

  • Μέμη Τζαμαρία Και πάλι δεν πείστηκα...γενικότητες για τα προβλήματα που ήδη γνωρίζουμε...Αλληλοκατηγορούνταν και τώρα συνεργάζονται...για το καλό του τόπου! ΙΔΩΜΕΝ

  • Νε Κε Έχεις λάθος Μάκη

  • ΠΡΟΝΕΙΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΕΥΣ Το καλό του τόπου το επιδιώκεις και το συνδιαμορφώνεις με φερέγγυους και αδιάβλητους όχι με αποτυχημένους τους οποίους ο πληθυσμός τους απέρριψε επανηλειμμένα με την ψήφο του.

  • Grigoris Stamoulis Όποιος δεν διακρίνει τους λόγους για τους οποίους ο Μεταξάς συμπράττει με τους παλιούς πολιτικούς αντιπάλους του, τότε ή δεν διακρινεί σωστά ή είναι ύποπτος. Προς τιμήν του ο Μάκης ο Μεταξάς συμμετέχει και ηγείται σε αυτή την ευρεία συμπόρευση γιατί το διακύβευμα για το μέλλον της Κεφαλονιάς δεν είναι η στείρα, αρχαΐζουσα παρελθοντολογία, αλλά ποιος θα διαχειρίζεται τον πλούτο του τόπου. Και οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνωρίζουν καλά ποιοί και γιατί ΔΕΝ πρέπει να θέσουν σε ολοκληρωτική ομηρία τους θεσμούς της Κεφαλονιάς. Ο Μάκης ο Μεταξάς, όπως και πολλοί άλλοι συνοδοιπόροι, έκαναν την υπέρβαση τους γιατί η μοιρά αποφάσισε να φυλάξουμε Θερμοπύλες. Όποιος θέλει ας σταθεί στο πλάι να παίξει μπάλα, αλλιώς ας κάτσει στην κερκίδα και στον κανάπε να κάνει κριτική και να φιλοσοφεί ατελώς.

  • ΠΡΟΝΕΙΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΕΥΣ Ως "ύποπτος " σε διαβεβαιώ πως όποιος καβαλά κουτσό άλογο παθαίνει ατύχημα. Πόσο μάλλον όποιος εμπιστεύεται άτομα με "αμαρτωλό " παρελθόν τα οποία έχουν επανηλειμμένα απορριφθεί απο τις τοπικές κοινωνίες. 
    Και μόνο το γεγονός οτι καλείς όσους δεν συμφωνούν με τα δικά σου θέσφατα να " κάτσει στην κερκίδα" σκιαγραφεί ΑΝΑΓΛΥΦΑ την πολιτική σου νοοτροπία και την πρακτική που πρόκειται να ακολουθήσει η παράταξη που υποστηρίζεις.
    ΥΓ
    Η ενασχόληση με τα κοινά δεν ταυτίζεται πουθενά και σε καμμιά περίπτωση με το ποδόσφαιρο.

  • Makis Metaxas Αγαπητέ μου Πρόνειε εάν ο κύριος Σταμούλης χρησιμοποίησε έναν ποδοσφαιρικό όρο για να διατυπώσει την σκέψη σου και εσύ τότε πρέπει να παραδεχθείς πως χρησιμοποίησες ένα ιπποδρομιακό όρο "περί ίππευσις κουτσού αλόγου" για να διατυπώσεις την δική σου σκέψη.Το θέμα όμως είναι εκεί; Μήπως όπως λέει και ο λαός μας αντί να χτυπάμε τον Γάιδαρο χτυπάμε το σαμάρι;

  • Grigoris Stamoulis Κοίταξε φίλε, θεωρώ ότι αυτή η αναμέτρηση έχει χαρακτηριστικά ιστορικής μετάβασης. Από το παλιό στο νέο. Ξέρω ότι το παλιό μπορεί να μην είναι ό,τι καλύτερο (ίσως και κουτσό), επίσης, ίσως εχεί και βεβαρημένο μητρώο. ΌΜΩΣ πολύ φοβάμαι ότι το νέο που έρχεται δεν είναι καλύτερο ΔΥΣΤΥΧΩΣ. Εγώ καλώ όλους να μπουν στο γήπεδο, γιατί δεν περισσευεί κανείς, και κανείς δεν δικαιουταί ύστερα να πει ότι "δεν γνώριζα". Απλά πολλοί προτιμούν να γιουχάρουν από την κερκίδα. Επειδή είμαι ποδοσφαιριστής και αθλητής, ξέρω ότι η κερκίδα βολεύει. Η πολιτική πράξη και συμμετοχή είναι ευθύνη όμως όλων των πολιτών μίας υγιούς και δημοκρατικής κοινωνίας. Η αποχή και η κερκίδα είναι ανευθυνότητα, διότι έτσι η κοινωνία μας θα καταλήξει να διολισθαίνει συνεχώς ηθικά, πορευόμενη τη μακαρία οδό.

  • ΠΡΟΝΕΙΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΕΥΣ << Ξέρω ότι το παλιό μπορεί να μην είναι ό,τι καλύτερο (ίσως και κουτσό), επίσης, ίσως εχεί και βεβαρημένο μητρώο>>
    <<, και κανείς δεν δικαιουταί ύστερα να πει ότι "δεν γνώριζα".>>
    ΑΥΤΑ!!
    Και πάντα με γνώμονα οτι " με τα ίδια υλικά την ίδια σούπα κάνεις".
    Εγω προσωπικά, και όχι μόνο εγώ βέβαια, δεν βρίσκω καμμιά διαφορά ανάμεσα στον δικό σου συνδυασμό και αυτόν του Παρίση. Ούτε περιμένω καμμιά διαφορά στην διαχείρηση των δημοτικών πραγμάτων απο τον δικό σας συνδυασμό όχι απο εμπάθεια αλλά αναλογιζόμενος το παρελθόν.
    Αλοι μας έχουμε ένα τέτοιο και απο αυτό κρινόμαστε. Επι πλέον ΑΥΤΟ είναι που διαμορφώνει σε μέγιστο βαθμό και τις μελλοντικές μας πρακτικές.

  • ΠΡΟΝΕΙΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΕΥΣ Γεράσιμε άλογα δεν υπάρχουν μόνο στον Ιππόδρομο.
    Την τελευταία παράγραφο της δημοσίευσής σου δεν την κατάλαβα.

  • Grigoris Stamoulis Κραυγαλέα επιλεκτικά κάνεις copy-paste αυτά που γράφω. Γιατί άραγε?

  • ΠΡΟΝΕΙΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΕΥΣ Γιατί Αγαπητέ ακριβώς σ' αυτές τις φράσεις σου δομείται η αντίθεσή μου με τον συνδυασμό σας και κατ' επέκτασιν με την επιλογή του Γεράσιμου.

  • Makis Metaxas Αγαπητέ μου κύριε Σταμούλη για όσους ξέρουν και σε πληροφορώ είναι τόσοι πολλοί που δεν αποτελεί κοινό μυστικό,τόσο εγώ μαζί με πολλούς μου φίλους αλλά και ο Αλέξανδρος Καλαφάτης προσπαθήσαμε ειλικρινά μέχρι την ύστατη ώρα να βοηθήσουμε στην συγκρότηση μιας νέας πρότασης φέρνοντας στο προσκήνιο τις νεώτερες γενιές. Το τι συνέβη και δεν καταφέραμε να το πετύχουμε ας το συζητήσουμε μετά τις εκλογές. Αρκετά έχω υποφέρει από αυτήν την εξέλιξη. Αυτά για την ιστορία.

  • Grigoris Stamoulis Η άποψη σου είναι σεβαστή. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι νιώθεις οικεία με το καινούριο που έρχεται καλπάζοντας, για να μιλήσω και με όρους που μάλλον κατανοείς καλύτερα.
    !
  • ΠΡΟΝΕΙΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΕΥΣ Αυτό το μέλλον το επιδιώκω και είθε να το δώ πριν "διαβώ τον ρουβίκωνα".
    Μα να είναι καλύτερο απο το παρελθόν, το οποίο ειρήσθω εν παρόδω σε καμμιά περίπτωση δεν μηδενίζω. 
    Είθε κάποτε να ευνοήσει η συγκυρία να την κάνουμε αυτήν την συζήτηση δια ζώσης.

  • Makis Metaxas Αγαπητέ μου Πρόνειε εκείνο που θέλω να πω είναι οτι το κυρίαρχο πρόβλημα αυτών των εκλογών που πρέπει να αναδείξουμε και να καταδικάσουμε δεν είναι η επιστροφή του Καλαφάτη στην πολιτική ζωή του τόπου αλλά η ζώσα πραγματικότητα έτσι όπως την βιώνουμε καθημερινά και εάν δεν κάνουμε κάτι θα είμαστε καταδικασμένοι να την ζήσουμε και στο μέλλον.
  • ΠΡΟΝΕΙΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΕΥΣ Συμφωνώ Γεράσιμε αναφορικά με κυρίαρχο πρόβλημα και το διακύβευμα. Μόνο που ΤΙΠΟΤΑ δεν προοιωνίζει οτι οι πόθοι σου/μας θα πραγματωθούν με την συγκεκριμένη επιλογή σου.

  • Makis Metaxas Η ορθολογιστική (πολιτική) προσέγγιση των πραγμάτων και η προοπτική του τόπου μας μου λέει μέσα μου πως αυτή ήταν η πλέον ενδεδειγμένη επιλογή.Για τέτοιας μορφής αποφάσεις θέλω να ξέρεις αγαπημένε μου φίλε οτι είμαι υποχρεωμένος να κάνω τις αναγκαίες υπερβάσεις χωρίς να έχω το δικαίωμα να ρωτήσω την καρδιά μου. Αντιλαμβάνομαι λοιπόν πως επιλέγοντας ορθολογιστικά έχω απεμπολήσει δια παντός κάθε μελλοντική δικαιολογία προς εσένα και τους φίλους μου.

  • ΠΡΟΝΕΙΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΕΥΣ Μάκη μου εύχομαι να 'εχεις εσύ δικηο για το κοινό συμφέρον.
    Μα απο όποια μεριά και να το εξετάσω δεν μου βγαίνει το ρημάδι.
    Και δεν τίθεται ζήτημα "καρδιάς", συναισθήματος μα ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΥ και κοινής λογικής.
    Άλλωστε το -θεωρητικά- μικρότερο κακό αρκετά το πληρώσαμε.

  • Makis Metaxas Αναπόφευκτα πλέον ο χρόνος θα δείξει ....

  • Costas Simotas Το γεγονός -καλό για κάποιους, κακό για περισσότερους- στην όλη υπόθεση είναι ότι το μικρό ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές για τον Δήμο Κεφαλονιάς δείχνει να στερεί την είσοδο του συνδυασμού ''Ενωμένη Τετράπολη'' στον δεύτερο γύρο...Μακάρι να διαψευστώ!!

  • Vicky Hionis-Kolaitis ...εμενα με ανησυχει ο δευτερος γυρος...οποιος και να βγη από αυτους που είναι αντίπαλοι του νυν...τι θα κανει τους ψηφους του??? Θα τα ριξουνε του ΝΥΝ ΠΑΛΙ ?? ΑΥΤΟ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ???ΠΑΣΑ ΘΥΣΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΗ Ο ΝΥΝ!!!! αλλαααααα........φοβάμαι οι αντι-νυν θα προδοθούμε και ετσι, τι ο σκοπος να ψηφησω???

  • Ithacanet Gr Στην πολιτική τίθεται πρώτα το κύβευμα. Και ο καθένας φτιάχνει ενα , που να τον βολεύεει. Το ερώτημα είναι ποιο είναι το κύριο και ποιο το δευτερεύον. 3 ψηφοδέλτια στο δήμο και 3 στην περιφέρεια είναι μέρος και παραλλαγές του ίδιου συστήματος. Συγκυβέρνησαν και συγκυβερνούν και θέλουν να συνεχίσουν. Αυτό.

  • Ithacanet Grhttp://www.ithacanet.gr/.../%CF%83%CF%84%CE%AD%CE%B3%CE...

    www.ithacanet.gr
    H "ικανότητα" είναι μέγεθος μετρήσιμο και συγκρίσιμο. Κι εγώ, βλέποντας ανθρώπου..

  • Makis Metaxas Αγαπημένοι μου φίλοι Γιάννη Κρούσο, Βίκυ, Πρόνειε, Κώστα, Γρηγόρη, Μέμη, Γιώργο Γκιάφη, Γιώργο Κρητικέ, Μάκη, Παναγή και όλοι εσείς που με τιμήσατε προσθέτοντας το όνομά σας με ένα θετικό ή αρνητικό σχολιασμό σε αυτήν την ανάρτηση θέλω να σας πω τούτο. Αγωνίστηκα μια ζωή για να μην γίνω μέρος κανενός συστήματος, και πορεύτηκα με τους φίλους μου δρόμους δύσκολους και μοναχικούς άλλοτε ξέροντας που θέλαμε να πάμε και άλλοτε αναζητώντας από ένστικτο την ορθή πορεία. Σε αυτές τις εκλογές ξέραμε όλοι μας πως και που έπρεπε να πάμε. Το γιατί αυτό δεν έγινε θέλω να ξέρετε οτι είναι κάτι που με έχει πληγώσει και με έχει προβληματίσει σοβαρά περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Είναι πολλά πράγματα που θα ήθελα να τα πω φωναχτά αλλά αδυνατώ στην παρούσα φάση να τα μοιραστώ μαζί σας. Μπορείτε λοιπόν άφοβα να με κρίνετε και να να κατακρίνετε εκείνο όμως που θέλω να γνωρίζετε είναι οτι ο φίλος σας ο Μάκης Μεταξάς δεν πρόδωσε ποτέ ούτε τις ιδέες του ούτε τους φίλους του. Γνωρίζω πολύ καλά πως μετά τις εκλογές και ανεξαρτήτως του όποιου αποτελέσματος θα εξακολουθήσω να είμαι το μαύρο πρόβατο που δεν θα έχει στέγη σε κανένα μαντρί. Εσείς οι φίλοι μου ξέρετε πολύ καλά που θα ξανασυναντηθούμε. Θα σας περιμένω λοιπόν εκεί με σκαμπάνια, φτυάρια και καλή ρακί για να συνεχίσουμε την δουλειά μας. Αυτοί την δική τους και εμείς την δική μας.

  • Vicky Hionis-Kolaitis ...και αν ποτε σε αμφισβητησα στη πορεια εβλεπα το οραμα και ακολουθουσα την πορεια σου! ..και δεν θελω συστασεις από κανενα για σενα...εισαι και θα εισαι ΑΡΧΟΝΤΑΣ!

  • Makis Metaxas Βίκυ μου σε ευχαριστώ πολύ για την αγάπη και την εκτίμηση που έχει όλη η οικογένειά σου για εμένα και τα μέλη της δικής μου οικογένειας.Θέλω να ξέρεις πως και από την δική μας την πλευρά η τιμή είναι μεγάλη.

  • ΠΡΟΝΕΙΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΕΥΣ Δεν χρειάζεται να δηλώσω πως οι φίλοι μου παραμένουν φίλοι μου και όταν κατά την άποψη μου κάνουν λάθη. Άλλωστε είναι γνωστό πως λάθη δεν κάνει εκείνος που δεν κάνει τίποτα.
    Αναφορικά με την προσπάθεια που δεν τελεσφόρησε, Μακη μου μην απορείς αφού όπως αντιλαμβάνομαι έγινε στο "παρά πέντε". Λογικό λοιπόν να αποτύχει.
    Δεν έχω καμμιά πρόθεση ούτε ανάγκη να περιαυτολογήσω αλλά αμέσως μετα τις τελευταίες εκλογές και το, κατα τεκμήριο πλέον ατυχές αποτέλεσμα, πρότεινα κάποια πράγματα. Ατυχώς σε ώτα μη ακουόντων. Κάποιοι αδιαφορούσαν, κάποιοι προφανώς περίμεναν την κομματική καθοδήγηση λές και το κόμμα, το κάθε κόμμα, σκοτίστηκε για τις δικές μας ανάγκες.
    Ετσι για άλλη μιά φορά αντιμετωπίζουμε αδιέξοδα καθώς ΚΑΙ η δική σου επιλογή Γεράσιμε αποτελεί μέρος του προβλήματος και σε καμμιά περίπτωση δεν αποτελεί λύση.
    Είθε οι τοπικές κοινωνίες και όλοι εσείς που έχετε το χάρισμα και το χρίσμα να μην επαναπαυτείτε στο όποιο αποτέλεσα προκύψει και απο την επόμενη των εκλογών να δημιουργήσετε την απαραίτητη δομή που θα προτείνει και θα ελέγχει την τοπική εξουσία ταυτόχρονα δε θα διαμορφώνει την διάδοχη κατάσταση.
    Τελειώνοντας θέλω να επαναλάβω αυτό που έγραψα και στον Φίλιππο, ότι δηλαδή οι συνεπείς και συνειδητοποιημένοι πολίτες δεν κάνουν συμβόλαιο με την νίκη καθώς αυτό είναι αδύνατο ΑΛΛΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.


  • ΠΡΟΝΕΙΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΕΥΣ Εσύ τώρα θα αρχίσεις τα τρισάγια made in Canada;

  • Panagis Neofitos Το να γίνετε αυτή η συζήτηση ειδικά μέσα από το f/b το μόνο που προσφέρει αυτή την ώρα είναι αλάτι στις πληγές,γιατί είναι γεγονός οτι αυτές δημιουργήθηκαν μεταξύ φίλων . Ας περάσουν οι αγιες ημέρες και θα τα πούμε όλα πρόσωπο με πρόσωπο που αυτό είναι και πιο τίμιο.Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα και δεν ξορκίζεις το κακό με ένα αλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου