Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Mια απαντηση στον Μ. ΜΕΤΑΞΑ, από τον Μάκη Βασιλάτο!!

Φίλε Μάκη Μεταξά,

Με μεγάλη έκπληξη διάβασα την επιστολή σου που ανάρτησες στο διαδίκτυο.
Θα έλεγα μία απολογητική επιστολή στην προσπάθειά σου να δικαιολογήσεις τη σημερινή στάση σου.
Φίλε Μάκη, γνωριστήκαμε πολύ καλά όταν μια φούχτα άνθρωποι συμπαραταχθήκαμε το μακρινό 1994 για να αντιμετωπίσουμε το "ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ", όπως κατά κόρον το αποκαλούσες, και ζητούσες από τον κόσμο να βοηθήσει την προσπάθειά μας αυτή. Και οδηγήσαμε τους συμπατριώτες μας στο δικό μας όραμα για την ανάπτυξη των νησιών μας. Κερδίσαμε την πρώτη αιρετή Νομαρχία Κεφαλονιάς και Ιθάκης. Εσύ Νομάρχης και εγώ ένας από τους αντινομάρχες σου. Στη δύσκολη πορεία μας περάσαμε πολλές δυσκολίες αλλά πάντοτε σταθήκαμε υπερήφανοι απέναντι στο τότε κατεστημένο της εξουσίας και στις προσπάθειες που έκανε για να μας μπλοκάρει, να διαβάλλει και να διαλύσει. Σταθήκαμε με ψηλά το κεφάλι ακόμα και όταν χάσαμε στις εκλογές για τη δεύτερη θητεία μας. 
Το τότε πολιτικό κατεστημένο δεν δεχόταν το "Παιδί από τον Πόρο" να κάνει το όραμά του, αλλά και δικό μας όραμα, πραγματικότητα. Και τώρα αυτό το "παιδί" στέκεται συμπαραστάτης και αρωγός στην ανακαίνιση και παλινόρθωση του τότε πολιτικού κατεστημένου, το οποίο οικτρά έχει ήδη αποτύχει.
Oh tempora, oh mores.

Γεράσιμος Βασιλάτος

POROSNEWS:
Kαι  Δικό μου σχόλιο,,στο θέμα,,Καταρχήν   ο θαυμασμός μου  προς  την Ισχυρη Κεφαλονιά,, 
που η απουσία της από  Τζαννάτα,, και  η στάση της στην Δημοτική μας τουλάχιστον ενότητα όπως γνωρίζω,, κατάφερε   να ενώσει   ανθρώπους  ,  που μέσα από  την τότε πολιτική τους υπόστασή ,,ασχολήθηκαν με τα κοινά  βάζοντας το δικό τους λιθαράκι ο  καθένας  είτε λεγόταν Ανδρέας Ζαπάντης ,είτε Κώστας , είτε Μεταξάς.
Τώρα,, αφήνοντας έξω από τα Τοπικά την πολιτική τους  ταυτότητα,, συνεννοήθηκαν με στόχο  την ορθοπόδηση της πληγωμένης περιφέρειας, είτε λέγεται  ,  Ληξούρι,, με τις πρόσφατες   νοπές πληγές, είτε Σάμη "που πρώτη φορά έμεινε χωρίς καράβι" , είτε Πόρος με υποβαθμιζμένη Μαρίνα, και χωρίς τουριστική ύπαρξη, είτε   και  Σκάλα!!!!!!!!!,,όπως  φυσικά στην ίδια μοίρα και η Παλλικη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου