Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΦΕΙς!!

ΔΗΜΑΡΧΙΛΙΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ!

Τελευταία, πληροφορούμαστε μέσω του έντυπου τύπου, ανακοινώσεις νέων (και Νέων σε ηλικία) που "στρατολογούνται" στην ντόπια "πολιτική σκηνή" του Θιάσου ΔΗΜΑΡΧΙΛΙΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛA, με το εξής περιεχόμενο: «Αποφάσισα να αποδεχθώ την πρόταση του υποψ. Δημάρχου «Χ» και να μετάσχω στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης «Ψ» στις επικείμενες δημοτικές εκλογές διεκδικώντας το τιμητικό αξίωμα του δημοτικού συμβούλου μέσω της ψήφου των συμπολιτών μου πρώτον επειδή συναισθάνομαι ότι οφείλουμε όλοι να αγωνισθούμε, μακριά από προσωπικές φιλοδοξίες και προσωπικές στρατηγικές, για να μπορέσει η αυτοδιοίκηση να στη-ρίξει την κοινωνία που πλήττεται, δεύτερον επειδή το να είσαι σε μία παραγωγική ηλικία και να απαξιώνεις την πολιτική και τους πολιτικούς αφήνοντας την τύχη του τόπου σου σε άλλους είναι μιζέρια και μοιρολατρία και τρίτον επειδή πιστεύω ότι η δημοτική παράταξη «Ψ» με επικεφαλής τον «Ω» μπορεί να ανταπεξέλθει στις επικρατούσες δύσκολες συνθήκες και να συνεχίσει την προσπάθεια για τη δημιουργία ενός καλύτερου αναπτυξιακού περιβάλλοντος που έχει ανάγκη το νησί μας και το οποίο αποτελεί το κοινό όραμα όσων συμμετέχουμε στην παράταξη αυτή.
Ενόψει αυτών ζητώ τη στήριξη όσων συμφωνούν μαζί μου και πιστεύουν ότι μπορώ να συμβάλω σε αυτήν την κατεύθυνση».

Θα ήταν αρκούντος κατανοητό, εάν τέτοιες πρωτοβουλίες ελάμβαναν μέρος με υποψήφιους για την Δημαρχία που ΠΟΤΕ δεν είχαν στο παρελθόν διατελέσει ΕΞΕΧΟΝΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ κομάτων (Υπουργοί, Βουλευτές κλπ) που ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΤΩΝ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ! Ειναι επομένως ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΥΠΗΡΟ να βλέπω νέους σε ηλικία συμπολίτες μου, να εκθέτουν τον εαυτόν τους και συνεπώς, να ταυτίζονται με τις ΟΡΕΞΕΙΣ των ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ υποψηφίων Δημάρχων....Τι να υποθέσω; Ότι δεν το ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ; ή ότι θέλουν και οι ίδιοι να συμετέχουν στη ΔΙΑΦΘΟΡΑ και στο ΦΑΓΟΠΟΤΙ, με την ιδεολογία της "κλασσικής" ατάκας : «εγώ τη κωλάρα μου θέλω να βολέψω»; Επειδή όμως, και γνωστοί και αγαπητοί και αξιότιμοι κύριοι στη κοινωνία μας είναι κάποιοι από αυτούς, δεν ισχύει το δεύτερο. ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ, ΑΝ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ...τον ΒΙΟ και ΠΟΛΙΤΕΙΑ αυτών που στηρίζουν! Αγαπητοί, φίλοι, γνωστοί, συγγενείς και τα τοιαύτα, όσοι απο εσάς ανακοίνωσαν τέτοιου είδους συνεργασίες ας το ξανασκεφτείτε...όσοι επίσης σκέφτεστε κάτι παρόμοιο...ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΤΕ το...!!!

ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ:
1
  • Georges Metaxas Το πολύ κύριε ελέησον το βαριέται και ο παπάς.
    Πόσες φορές το έχουμε θέση αυτό το θέμα ??

  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ ΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!

  • Georges Metaxas Ουδέν δικαιολογία για κανέναν ,

  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΜΕ!

  • Makis N. Simotas Γι'αυτο φιλε Γιωργο Μεταξα το προτεινουμε σαν συλλογος.........!!!!

  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΗΓΩΣΕΙ-ΔΙΧΑΣΕΙ, ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΨΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ,, ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΣΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΌΜΕΝΟΙ!

  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ,ΛΕΕΙ Ο ΚΟΥΡΗΣ,ΧΩΡΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΛΕΕΙ Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ, ΠΡΟΤΑΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ,, ΟΛΟΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΝΕΙ ΣΤΑΣΙΜΗ!!!! ΚΑΙ ΑΠΟΡΙΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ!

  • Makis N. Simotas οχι ομως να το χρησιμοποιει για να κανει την συζητηση της μια παραταξη δεν υπαρχει καποιο μαγαζι δεν υπαρχει καποιο σπιτι...........το χθεσινο ηταν πρωτοφανες.........!!!!!

  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ!

  • Makis N. Simotas τα χαλανε αλλου μαλλον....!!!!!
  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ,,ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ,,ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΡΙΝΗ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ,, ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ,,ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

  • Makis N. Simotas αλλο ανοιχτη προεκλογικη συζητηση και αλλο μαζεμα παραταξης σε δημοσιο κτηριο...........τελος!!!!!!!!!!!!

  • Vasilis Antzoulatos Ανεπίτρεπτο αυτό που έγινε,,,,,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου