Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Στο ψηφοδέλτιο του Θ. Γαλιατσάτου ο Νικόλας!

ANAΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  ΑΠΟ    KEFALONIAPRESS
 
vallianatos_nikolas_300.jpgTo είπε και τελικά το έκανε! Ο Νικόλας Βαλλιανάτος έκανε την επανάστασή του! Οι λάθος χειρισμοί της υποψήφιας Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Αντζελας Γκερέκου στο προσωπό του εξόργισαν τον Νικόλα και τον έστρεψαν σε αντίπαλο της ψηφοδέλτιο.
Ούτε στον ύπνο του να το έβλεπε ο Θόδωρας ότι θα έχει μαζί του τον Νικόλα, διότι σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες ο Νικόλας Βαλλιανατος κατέρχεται ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο του Θόδωρου Γαλιατσάτου!
Ο Νικόλας ανεξάρτητα από κομματικές τοποθετήσεις είναι άνθρωπος με συνέπεια, ότι υποσχεθεί θα το τηρήσει, θα εξαντλήσει και την τελευταία τρύπα για να βρει ψηφοφόρο και από την άλλη -παρότι έχει θητεύσει για χρόνια σε σημαντικές θέσεις της αυτοδιοίκησης-- ουδέποτε αξίωσε ή ζήτησε οτιδήποτε για τον εαυτό του.  

Η «μετακίνηση» του Νικόλα στο ψηφοδέλτιο του υποψήφιου περιφερειάρχη Θόδωρου Γαλιατσάτου θα " στοιχίσει" πολύ στην Αντζελα, είμαστε σίγουροι ότι η κάλπη θα δικαιώσει αυτή την εκτίμηση, αλλά οι αποφάσεις πλέον πάρθηκαν και το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. 
 Ο Νικόλας Βαλλιανάτος ανοίγει πανιά για την Κέρκυρα!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου