Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Σικελιανή καλόγρια γίνεται παγκόσμιο hit online με το "No One"!

εστάλη από Βασίλη Λορετζάτο




Στη φωτογραφία, η καλόγρια που κατέκτησε το Ιταλικό σόου ταλέντων "The voice", προσεύχεται πριν από την παράσταση. Και η προσευχή της εισακούστηκε! 

Η αδελφή Cristina Scuccia, 25χρονο μέλος της "Ursuline Sisters of the Holy Family" έγινε παγκόσμιο φαινόμενο μετά από μία μόνο εμφάνιση στην τυφλή ακρόαση ("blind audition") της "The Voice of Italy".


"Yes, I am truly, truly, a sister" (Ναι, είμαι αληθινά, αληθινά, μια αδελφή), θα πει η Cristina  στους εντυπωσιασμένους κριτές της. "I came here because I have a gift and I want to share that gift. I am here to evangelise," (Ήρθα εδώ διότι έχω ένα χάρισμα και θέλω να μοιραστώ αυτό το χάρισμα. Ήρθα εδώ για να ευαγγελιστώ) είπε. (πηγή)
Και τι ευαγγελίστηκε...
η νεαρή "καλόγρια" (άστοχη η λέξη) από τη Σικελία, με όλη τη δύναμη της φωνής και της ψυχής της; Ότι κανείς, κανείς, κανείς δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο σ' αυτό που νιώθει για το Θεό. Ο Θεός είναι ο αγαπημένος της αδελφής Cristina Scuccia και σ' Εκείνον απευθύνεται μέσα από τους στίχους του τραγουδιού της Alicia Keys 'No One'  

"No one, no one, no one
Can get in the way of what I'm feeling
No one, no one, no one
Can get in the way of what I feel for you, you, you"

"When the rain is pouring down
And my heart is hurting
You will always be around
This I know for certain"

"Όταν η βροχή πέφτει με το κανάτι,
Και η καρδιά μου πονάει,
Θα είσαι πάντα γύρω μου
Αυτό το γνωρίζω με βεβαιότητα"

Ποιος άλλος μπορεί να είναι πάντα γύρω μας σε κάθε στιγμή πόνου παρά ο ίδιος ο Θεός που πονάει όταν πονάμε;"Μετ' αυτού θέλω είσθαι εν θλίψει", έψαλε με βεβαιότητα ο Προφητάναξ Δαβίδ. 
Διότι "Εν αυτώ ζώμεν και κινούμεθα και υπάρχομεν"!
Διότι, είτε το πιστεύουμε είτε όχι, είτε τον απορρίπτουμε είτε όχι, ο Θεός - το Θείο Πνεύμα - είναι στον πυρήνα της ύπαρξής μας, στα άδυτα των αδύτων της καρδιάς μας, και περιμένει υπομονετικά και διακριτικά να του δώσουμε την πρωτοκαθεδρία στη ζωή μας. Όχι για να μας υποδουλώσει αλλά για να μας ελευθερώσει από την αρνητικότητα και τα πάθη που μας έχουν καθηλώσει στον πόνο και τη μιζέρια. Όχι για να μας αφαιρέσει από τη ζωή αλλά για να μας προσθέσει. 

Αυτό το γνωρίζει από πρώτο χέρι η αδελφή Cristina Scuccia, και γι' αυτό το πρόσωπό της έλαμπε μια ουράνια λάμψη. Ας φωτίσει το νου μας το ελπιδοφόρο μήνυμα που ευαγγελίστηκε: Ει ο Θεός μεθ' ημών, ουδείς καθ' ημών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου