Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Eφοδος Ρισιάνων στο Αργοστολι για το έργο του Χάρακα.


Η Eleni Hioni πρόσθεσε 97 νέες φωτογραφίες στο άλμπουμ Eφοδος Ρισιάνων στο Αργοστολι για το έργο του Χάρακα.
Με τα αυτοκίνητά τους έφθασαν σήμερα Δημότες της Ερίσου καθώς και εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου της Περιοχής προκειμένου να θέσουν στον Αντιπεριφερειάρχη κ. Σωτήρη Κουρή το θέμα της διέλευσης από και προς το Φισκάρδο .

Οι εκπρόσωποι των Επαγγελματιών ζήτησαν έντονα από τον Αντιπεριφερειάρχη να δόσει εντολή στον εργολάβο για την παραχώρηση μιας λωρίδας διέλευσης στο Χάρακα , πράγμα που ο κ. Κουρής αρνήθηκε να υποσχθεί αντίθετα τους ενημέρωσε ότι ο δρόμος του Χάρακα δενπρόκειται να ανοίξει εφέτος λόγω των σεισμών.

Η κίνηση πολιτών που έχει σημιουργηθεί αυθόρμητα από δημότες για το ίδιο θέματα έθιξε περισσότερο το θέμα της διεύλευσης από την παρακαμψη ασκώντας οξεία κριτική στην Περιφέρεια για την καθυστέρηση του έργου ενώ τις επόμενες ημέρες περιμένουμε τουρίστες.

Σε αυτό το αίτημα ο Αντιπεριφερειάρχης δέχτηκε την κριτική, δέχτηκε ότι υπάρχει καθυστέρηση αλλά υποσχέθηκε ότι με πιο γρήγορους ρυθμούς θα προχωρήσει το έργο.

Παρόντες στην συνάντηση ήταν και τα στελέχη της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ , μέλη του Δημοτικου Συμβουλίου Κεφαλονιάς Νίκος Γκισγκίνης και Κώστας Γρηγορόπουλος . Ο κ. Γκισγκίνης έθεσε έντονα το θέμα των καθυστερήσεων στις υποσχέσεις της περιφέρειας από τον προηγούμενο χρόνο στο έργο της παρακαμπτήριου προς Φισκάρδο καταγγέλοντας ότι η Κυβέρνηση και η Περιφέρεια εμπαίζουν τους πολίτες της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου