Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ,,ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Δ.Τ. ΚΟΥΙΚ *ΟΧΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
ΓΙΑ ΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ

«Ο κ. ΣΙΦΟΥΝΑΚΗΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ: ΠΑΣΟΚ Ή ΛΕΣΒΟΣ. ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΚΡΩΣ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ Η ΔΗΘΕΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ. ΟΙ ΑΝΕΛ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ ΝΗΣΙΑ»



Ο Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, ο οποίος έχει υπό την κοινοβουλευτική του εποπτεία τα νησιά του Βόρειου Αιγαίου και του Ιονίου Πελάγους, έκανε την εξής δήλωση:

«Οι μάσκες έπεσαν σήμερα. Το ΠΑΣΟΚ αποφάσισε ομόφωνα να ΜΗΝ στηριχθεί ΚΑΜΙΑ κοινοβουλευτική πρωτοβουλία για την διάσπαση του Καλλικράτη στα μεγάλα νησιά, τα οποία έχει μετατρέψει σε αυτοδιοικητικό κόλαση ο νόμος Ραγκούση.

Με λίγα λόγια το βαθύ ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου, «είναι εδώ, ενωμένο δυνατό» και σέρνει από την μύτη την Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά και στο θέμα του Καλλικράτη.


Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ επιμείνουμε στον αγώνα και τις υποσχέσεις μας για τον Καλλικρατικό επανασχεδιασμό. Οι αλλεπάλληλες Ερωτήσεις μου για Λέσβο, Κέρκυρα, Σάμο και Κεφαλονιά, αλλά και ο αγώνας της συναδέλφου μου Μίκας Ιατρίδου για τη Ρόδο, πάντα σε άμεση συνεργασία με την αρμόδια Τομεάρχη μας Μαρίνα Χρυσοβελώνη, είναι αδιάψευστοι μάρτυρες. Το ίδιο και οι συνεχείς πιέσεις μας σε συναντήσεις με κορυφαία στελέχη της Κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ, για τις οποίες θα αναφερθώ στον κατάλληλο χρόνο. Κανένας δεν θα μείνει στο απυρόβλητο σε αυτή την κακοστημένη θεατρική παράσταση.

Σε ότι αφορά ειδικότερα τη Λέσβο:

Είμαι υποχρεωμένος να απευθυνθώ στον κ. Νίκο Σιφουνάκη, ο οποίος ΕΙΧΕ ΨΗΦΙΣΕΙ το νόμο Ραγκούση.

Μετά την ομόφωνη απόφαση των συντρόφων του στο ΠΑΣΟΚ, καλείται να ξεκαθαρίσει δημόσια τη θέση του. Καλείται να καταγγείλει δημόσια το ΠΑΣΟΚ και να ξεκαθαρίσει ευθέως: ΛΕΣΒΟΣ Ή ΠΑΣΟΚ;

Αν δεν το κάνει, αποδεικνύεται άκρως υποκριτική η δήθεν τροπολογία του.

Και βεβαίως είναι θέμα δικής του απόφασης, αν έχει θέση στο Κόμμα που καταστρέφει το νησί που τον έστειλε στη Βουλή για να υπηρετήσει τα συμφέροντά των κατοίκων του».

    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου