Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Ανω κάτω η Σκάλα σήμερα με τα φέιγ βολαν που κυκλοφόρησαν

  
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  ΑΠΟ ΤΟ  KEFALONIAPRESS
 
http://www.hermeshouse.gr/images/kefalonia11.jpg Ξυπνήσανε σήμερα οι  Σκαλισιάνοι και ετοιμάστηκαν να πάνε στις δουλιές τους καθώς έχουν αρχίσει τα μαστορέματα, τα βαψίματα και τις ανανεώσεις των καταστημάτων τους λόγω της νέας σεζόν  όταν έπεσαν σε ένα περίεργο θέαμα.
 Οι κεντρικοί δρόμοι του χωριού ήταν γεμάτοι με φειγ βολαν! Στην αρχή νόμισαν ότι ξεκίνησε η προεκλογικη καμπάνια και κάποιος υποψήφιος δημαρχος τους  θυμήθηκε , άλλοι έλεγαν ότι κάτι μαγαζί άνοιξε και διαφημίζεται χειμώνα καιρό..
 Τέλος πάντων πήραν στα χέρια τους τα φέιγ βολαν και μείνανε στήλες άλατος.
Στον φειγ βολάν ήταν καταγραμμένες όλες οι κλεψιές που έχουν γίνει στο χωριό το τελευταίο διάστημα , θυμαστε σας είχαμε ενημερώσει για τους κλεφτοκοτάδες, Kάποιοι στη Σκάλα κλέβουν κότες, μαρούλια και.. ) όμως στα φειγ βολάν ανέφεραν συγκεκριμένα περιστατικά και συγκεκριμένες καταγγελίες.  Κανονικό ραπόρτο κλοπών δηλαδή!
 Φαίνεται ότι κάποιος αγανάκτησε από τις κλοπές και μη βρίσκοντας το δίκιο του και διαπιστώνοντας ότι το πρόβλημα όχι μόνο παραμένει αλλά και χειροτερεύει (μέχρι και από το παπά του χωριού έχει κλέψει ο αθεόφοβος) έφτιαξε τα φειγ βολάν για να ενημερώσει το χωριό να προσέχει ο καθένας τα υπάρχοντά του και τον κήπο του.
Μοναδική Κεφαλονιά! Πρώτη σε όλα!
Όχι, για πέστε μου αν εχετε ακούσει να έγινε κάπου αλλου στο κόσμο παρόμοια καταγγελία!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου