Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ ΧΘΕΣΙΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΑΡΙς


Ανήσυχο πνεύμα ο Σπύρος!
Τώρα για το αλεύρωμα, ε αλλού είναι καρναβαλίστικο έθιμο μπορεί να κολλήσει και στους Κολομπαίους αρχής γενομένης από τον πρώτο άρχοντα του τόπου για εγκαίνια που το κακό?
Μια συμβουλή θέλω να του δώσω ως προς τη συνέλευση στο φίκο περιφρούρηση για να μη «καπελωθεί» υπάρχει?
Αυτές οι συνελεύσεις όπως κάθε συνέλευση εμπεριέχει κινδύνους.
Και πάμε πάρα κάτω:

Αν υποθέσουμε ότι υπάρξει ξεχωριστός Δήμος Ληξουριού οικονομικά μπορεί να ανταπεξέλθει?
Γιατί καλά τώρα με τις επιδοτήσεις και εισροή χρήματος λόγω σεισμού και καλά κάνουν και θέλουν να τις διαχειριστούν ως περισσότερο πληγέντες.
Και καλά κάνουν να ανησυχούν αφού στη Κεφαλονιά υπάρχει μάφια (συμπεριλαμβανομένης και της Παλικής), μετά?
Και εντάξει φτιάχτηκε και προβλήτα για κρουαζιερόπλοια οι ταλαίπωροι οι τουρίστες που θα πηγαίνουν θα κάνουν βόλτα γύρω – γύρω στο Λασκαράτο?
Παλιά ερχόταν ένα κρουαζιερόπλοιο σε ένα λιμάνι είχε μέσα 300 – 400 τουρίστες που άμα κατεβαίνανε οι μισοί αφήνανε χρήμα όσο οι 2000 σημερινοί γιατί οι τουρίστες τότε το «φυσάγανε», τα’ωρα τόσος κόσμος τι ενδιαφέροντα θα βρεί για να έρχεται?
Παρατήραγα μια μέρα ένα τσούρμο από δαύτους σε άλλο μέρος, που αφού δεν βρήκαν τίποτε άλλο (αυτό το επίπεδο είχαν), την είχαν πέσει και φωτογράφιζαν ένα γάτο που ψάρευε.
Ξεχωριστός Δήμος λοιπόν και έδεκει στη Θηνιά να βάλουνε διόδια οι άλλοι Δήμοι γιατί λίγο πολύ οι τουρίστες με τα πούλμαν γυρνάνε γύρω - γύρω τη Κεφαλονιά και αφήνουνε στα μαγαζιά μόνο τα κατουρήματά τους, άμα τα διόδια μοιράζουνται μετά, θα μένει και κάτι τις όπως στα δημόσια ουρητήρια!
Φίλε Σπύρο θα σου έλεγα ένα πράγμα: Αν η Κεφαλονιά δε βρεί τρόπο να μονιάσει ώστε να ξεφύγει από τη μαφία που ελέγχει τα πάντα και οι πολίτες δεν αποτινάξουν τη νοοτροπία του αγριμιού, θα ψωμολυσσάξει κανονικά και θα επιστρέψει στη δεκαετία του 70΄.
Εξυπνάδα υπάρχει, καλοπροαίρετη είναι όμως???

Χουά χα χα χα χα χα χα χα.
ΣΤΟ  
Το βλέπω εγώ σιγά – σιγά θα πιάσουμε «Ομηρική» εργασία.
Χα χα χα χα.
Λοιπόν Face book δεν διατηρώ εκ δεοντολογίας ανεξαρτήτου ατόμου, ό,τι πιάνω από τις αναρτήσεις λοιπόν που μπορεί να με οδηγήσουν και σε λάθη γιατί εκ των πραγμάτων θα είναι και λειψές.
Για την Αστερίδα λοιπόν:
Ωραία δεν είναι το Scoglio και είναι η Οξιά, πως διάολο θα έβλεπαν τον Τηλέμαχο τη νύχτα και βάζανε και ανθρώπους ψηλά στα βράχια να φυλάνε, από τα φώτα του σκάφους? Είχε ανακαλυφθεί ο ηλεκτρισμός από τότε και θα βλέπανε το πλωριό φανάρι?
Και η θεωρία ότι τα αέρια ρεύματα του Πατραϊκου και τα τοιαύτα τους σπρώχναν κατά κει απορρίπτεται γιατί με κωπηλάτες πήγαινε το πλοίο.
Άσε που αν παρατηρήσει κανείς τα αέρια ρεύματα που δημιουργούνται όταν φυσάει Δυτικός άνεμος και ιδίως Σιρόκος στους χάρτες της μετεωρολογικής καμία σχέση δεν υπάρχει με τέτοιες διευθύνσεις, αντιθέτως!!
Και θα πούμε και άλλα, μέχρι το Βιργίλιο θα κατεβάσουμε για μάρτυρα, έχει πέσει ταχύρυθμη εκπαίδευση εδώ στα Βόρεια, όταν εσείς περνάτε την ώρα σας με τσου καρνάβαλους.

Χα χα χα χα χα χα χα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου