Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

ανοίγουν οι ασκοί του Αιόλου:??

Το δικαίωμα αυτοδιάθεσης των λαών

Τελείωσε η Κριμαία με το συντριπτικό δημοψήφισμα: 96,6% υπέρ της Ένωσης με τη Ρωσία. Αυτό σηματοδοτεί για άλλη μια φορά την αδιαμφισβήτητη νίκη του Πούτιν.
Όμως παράλληλα ανοίγουν οι ασκοί του Αιόλου: το δικαίωμα αυτοδιάθεσης των λαών.
Αν οι «ηγέτες» του δυτικού κόσμου δεν λάβουν άμεσα μέτρα, σύντομα θα αλλάξει ο ευρωπαϊκός κι ο παγκόσμιος χάρτης (Ισπανία – Βάσκοι, Βρετανία –Ιρλανδία ενιαία, Γαλλία – Κορσική, Ελλάδα - Βόρειος Ήπειρος κ.ο.κ.).
Το τραγικό είναι πως χωρίς αίμα δεν γίνονται αυτές οι αλλαγές γιατί οι «ηγέτες» δεν θα επιτρέψουν στους υπόδουλους λαούς αυτοδιάθεση.

2 σχόλια:

  1. Κάπου διάβαζα ότι θέλει να αυτονομηθεί και η περιοχή της Βενετίας μπας και πρέπει να αρχίσουμε και εμείς να σκεφτόμαστε την ανασύσταση της Βενετικής αυτοκρατορίας? Πανεύκολο, σηκώνουμε τη παντιέρα με το λιοντάρι και τελείωσε! Σίγουρα όλοι οι Ολυμπιακοί το θέλουν με το «πόρτο λεόνε» είμαστε όλο,ι άμα καταφέρουμε και τσου Παναθηναϊκούς τελείωσε!

    Δίκοπο μαχαίρι αυτές οι απελευθερωτικές κινήσεις, μπορεί να είναι η απαρχή μιας νέας αντίδρασης στην ευρύτερη μορφή μιας παγκόσμιας εκμετάλλευσης, μπορεί και μια μεγάλη και μεθοδευμένη παγίδα που θα έχει σαν θύμα την Ευρώπη και τον ελεύθερο κόσμο γενικότερα.
    «Επαναστάτησε» η Ουκρανία με τι αποτέλεσμα?
    Τη νύφη θα την πληρώσει η ΕΕ και τη φιτιλιά την άναψαν οι ΗΠΑ.
    Κάνω λάθος?
    Η Ουκρανία τι έχει να δώσει? Τίποτα, αντίθετα η Ευρώπη θα πληρώσει γύρω στα 50 δις τα χρωστούμενά της στη Ρωσία, η Ουκρανία θα ενταχθεί στο ΔΝΤ και έτσι θα συνεχίσει η Ευρώπη την οικονομική της αιμορραγία προς το ΔΝΤ (ΗΠΑ) όπως με την Ελλάδα, που αυτή από ό,τι φαίνεται έχει κάτι να δώσει τουλάχιστο.
    Με 4-5 τέτοιες «επαναστάσεις» των λαών αδυνατίζει οικονομικά η Ευρώπη και γίνεται βορά του διεθνούς κεφαλαίου, των αγορών με τη μοντέρνα ονομασία.
    Και η Ευρώπη είναι η μόνη περιοχή από το Δυτικό κόσμο που κρατάει ακόμα κάποιες κοινωνικές ισορροπίες, αξίες, ή όπως τις ονομάσει κανείς μια και από αρχαιοτάτων χρόνων είναι το κέντρο του πολιτισμού.
    Αν διαλύσει κοινώς και λαϊκώς τη βάψαμε, όχι μόνο σαν Έλληνες αλλά σαν υφήλιος.
    Σε αυτές τις σκέψεις γιατί δε μπαίνουμε?
    Πρέπει να δούμε και άλλα παραδείγματα?
    Μήπως τότε θα είναι αργά?
    Δυστυχώς δεν έχουμε Δυτικούς ηγέτες, με αλευροπίτουρες έχουμε να κάμουμε, πουράντζινα αλά Θιακοκεφαλόνια!

    Χουά χα χα χα χα χα χα χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΝΕΤΙΑ,, ΚΑΙ Η ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΙΚΡΑΤΗ,,ΒΡΟΜΑΕΙ,, ΗΔΗ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ ΑΠΟ 2014, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑ ΚΡΑΤΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΤΙΕΡΙΤΣΑ ΤΟΥ,,ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΝ ΑΡΧΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ!,, ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΣΕ ΣΧΕΔΙΟ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΕΞΩ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ "ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΕΣ" ΘΕΩΡΕΙΕς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή