Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Κατεβαίνει για Δήμαρχος ο Φόρτες - Σε προχωρημένες συζητήσεις για κατάρτιση ψηφοδελτίου

Κατεβαίνει για Δήμαρχος ο Φόρτες - Σε  προχωρημένες συζητήσεις για κατάρτιση ψηφοδελτίου
Φουλ ολοταχώς για την κατάκτηση του δημαρχιακού θώκου οδεύει ο Περιφερειακός Σύμβουλος και πρώην Δήμαρχος Αργοστολίου κ. Γεράσιμος Φόρτες.

Όπως καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν, ο Μάκης έχει ήδη σχηματίσει το ψηφοδέλτιο των βασικών υποψηφίων που θα τον απαρτίζουν ενώ γίνεται προσπάθεια να υπάρχει η καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση σε όλη την Κεφαλονιά με έμπειρους αυτοδιοικητικούς αλλά και νέα ονόματα, έκπληξη.
Μεταξύ αυτών συγκαταλέγεται ο νυν Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Σπύρος Κουνάδης, ο Διονύσης Γασπαρινάτος, ο Σπύρος Σαμούρης καθώς και πρώην Δήμαρχος Ερίσου κ. Κώστας Κοντογούρης. Ελάχιστο χρόνο πριν τις εκλογές ο Φόρτες έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου ώστε να σχηματίσει μια ισχυρή στελέχωση απέναντι στο νυν Δήμαρχο η παράταξη του οποίου αποδυναμώνεται συνεχώς αλλά και το Θεόφιλο ο οποίος κατεβαίνει «φορτσάτος».
Όπως δείχνουν τα πράγματα ο Λεων –λέγε με Γεράσιμο Φόρτε- ξύπνησε επαληθεύοντας όλα όσα επισήμαινε τόσο καιρό ο… Αγγούριας από τη στήλη του σε τοπική εφημερίδα της Κεφαλονιάς.
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ
08 Μαρ 2014
ΦΟΡΤΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ (ΙΣΧΥΡΟΣ) ΣΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ!! KEFALONIA VOUTOSPRESS.GR: ΕΤΟΙΜΑΖΗ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ !!! voutospress.blogspot.com. Περιμένουμε τις Παρεμβάσεις σας Γιατί ο ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου