Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

πάμε στοίχημα Αρης??


Προσωπική άποψη θα εκφράσω: Η Κεφαλονιά χρειάζεται νέους και καθαρούς ανθρώπους που νομίζω ότι διαθέτει. Χρειάζεται όμως και εμπειρία γιατί δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο ούτε για λάθη. Ένας συνδυασμός που θα περιέχει και τα δύο είναι ό,τι το καλύτερο αυτή τη στιγμή. Κρύβει και παγίδες όμως, δύσκολο να ξεφύγει κάποιος και να καταπολεμήσει τις παλαιοκομματικές πελατειακές σχέσεις. Για τη Κεφαλονιά ίσως και ανυπέρβλητο εμπόδιο. Αυτά τα λίγα γιατί πρέπει να προλάβω να παίξω ένα δελτίο «πάμε στοίχημα» και δε θα προλάβω να δω τη Μάτζεστερ. Χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα. Ελπίζω να έγινα κατανοητός… Χουά χα χα χα χα χα χα χα. σε NEA E-KEFALONIA.NET , ΔΥΝΑΜΙΚΑ Ο ΦΟΡΤΕΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕς ΕΚΛΟΓΕΣ
(ποροσνιους,,  να  σχολιάσω το ματσάκι με Μάνζεστερ,, )  Μπάλα είναι  και γυρίζει  οπως λέει και ο  Ζουγανέλιους,,,,,  δυστηχώς σε τέτοια παιχνίδια  χρειάζεσαι και τύχη!,, τωρα επόμενος στόχος το κύπελο,, και  στο Μπάσκετ,, να  διατηρηθούμε  στον Θρόνο που έχουμε στρογγυλοκάτσει Ευρωπαικά και παγκόσμια!

KAI  ΦΡΕΣΚΑ ΣΧΟΛΙΑ
Αφού λοιπόν ζητάτε τη ψήφο μου να απαντήσω:
Περιμένετε τον απολογισμό λοιπόν του κ Σπύρου αυτόν τον κάλπικο όπως λέτε ιλουστρασιόν, με το Δημόσιο χρήμα.
Και πως θα τον πάρετε πρέφα?

Εδώ δε πήρατε τον κάλπικο ιλουστρασιόν απολογισμό που έγινε μπροστά στα μάτια σας στην τέως Νομαρχία, εσείς και η βουλευτής της μη μνημονιακής αντιπολίτευσης.
Και αφού τον βρήκαν άλλοι (οι ορκωτοί λογιστές), ποια είναι τα πεπραγμένα τα δικά σας?
Μήπως κάπου είμαι λάθος από όχι σωστή ενημέρωση?
Εγώ με αυτή την ενημέρωση που έχω αυτά γνωρίζω και έτσι έχω την εντύπωση ότι με δουλεύετε χοντρά.
Στο χέρι σας είναι να μου αλλάξετε γνώμη.
Μπορεί βέβαια να είμαι βλάκας και απαξιείτε την ψήφο μου διά της σιωπής σας.
Μπορεί πάλι να μη θέλετε να σπάσετε αυγά.
Με γεια σας, αλλά τουλάχιστο πέστε μου τι σημαίνει η λέξη ΑΝΑΤΡΟΠΗ για σας, γιατί εγώ σα βλάκας άλλο πράμα πρέπει να καταλαβαίνω.
Μπορεί να είμαι και βλάκας και απαιτητικός, αλλά εσείς ζητάτε τη ψήφο μου όχι εγώ τη δική σας, Έλληνας πολίτης είμαι και ντόπιος, άρα έχω το δικαίωμα της ερώτησης ώστε εκ της απαντήσεως να κρίνω.

Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα. ΣΤΟ
  • Η ΑΝ.Α.Σ.Α «παρουσιάζεται» και στην ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ.
  • ΚΑΙ  ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ
  • Κι όμως, αυτή η κακή συνήθεια είναι χειρότερη για την υγεία μας από το κάπνισμα Μπορεί αποκλειστικό κίνητρο για κάποιες να επισκεφθούμε το γυμναστήριο να είναι η εμφάνισή μας, αλλά ένα γυμνασμένο σώμα δεν είναι ο μοναδικός λόγος για να μείνουμε πιστοί στην fitness ρουτίνα μας. Σύμφωνα με έρευνες, 10% των θανάτων σχετίζονται με την αδράνεια- ποσοστό που ξεπερνάει αυτό των θανάτων από το κάπνισμα. Ερευνητές της ιατρικής σχολής του Harvard εξέδωσαν έρευνα, σύμφωνα με την οποία, το 2010, ο αριθμός των θανάτων από αιτίες όπως η διαβήτης τύπου 2, οι καρδιοπάθειες και κάποιες μορφές καρκίνου σχετίζονται με την έλλειψη αθλητικής δραστηριότητας. Οι θάνατοι από αυτά τα αίτια έφτασαν τα 5.3 εκατομμύρια, με αυτούς που οφείλονται στο κάπνισμα να μην ξεπερνούν τα 5 εκατομμύρια. Η αύξηση της αθλητικής δραστηριότητας κατά 10% παγκοσμίως θα μείωνε το ποσοστό των θανάτων κατά 553.000 ετησίως. Υπάρχουν και άλλες έρευνες που αποδεικνύουν ότι η αδράνεια μπορεί να αποδειχθεί θανατηφόρα και, συνεπώς, όσο σε ΣΟΚ: Δείτε τι πραγματικά μπορει να προκαλέσει το τσιγάρο

  • (ΕΧΕΙ  ΔΥΟ ΣΧΟΛΙΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου