Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

ΝΟΑ : Ήταν ωραίο το ταξίδι…

ΝΟΑ : Ήταν ωραίο το ταξίδι…
Γράφει ο Κωνσταντίνος Μοσχάτος  -ΠΗΓΗ  http://inkefalonia.gr/
Ήταν 17 Ιουλίου του 2011 όταν ο ΝΟ Αργοστολίου με τη νίκη του επί του Τρίτωνα Αμαρουσίου με 12-6, και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Ηρακλή με 4-4 με τον ΟΥΚ Βόλου, εξασφάλιζε και μαθηματικά την άνοδο του στην Α1 κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Λέντζος, ο Τάσος Μάναλης, ο Χριστόδουλος Μαρίνος, ο Γιώργος Κατσιγιάννης, ο Ζήσης Δελακάς, ο Στέργιος Τοροσιάδης, ο Γιώργος Μεζίλης, ο Σταμάτης Μορφοβασίλης, ο Νίκος Μερκουριάδης, ο Παύλος Μερκουριάδης, ο Δημήτρης Μπιτσάκος, ο Χρήστος Κουτσιαλής, ο Παναγής Τραυλός, ο Άγγελος Πανταζάτος, ο Θέμης Χατζής κι ο Θοδωρής Καστανάκης, υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Κρητικού, ανέβαζαν για πρώτη φορά σε συλλογικό επίπεδο στη μεγαλύτερη Εθνική Κατηγορία σε όλα τα σπορ ομάδα-εκπρόσωπο από το  νησί της Κεφαλλονιάς, την ομάδα πόλο των αντρών του ΝΟΑ.
Την πρώτη του χρονιά στην Α1 το Αργοστόλι συγκέντρωσε 31 βαθμούς με 10 νίκες, 1 ισοπαλία και 11 ήττες, τερματίζοντας στην 6η θέση της βαθμολογίας πίσω από Βουλιαγμένη, Ολυμπιακό, Χίο, Παναθηναϊκό και Πανιώνιο. Στην έδρα του μάλιστα σημείωσε μεγάλες νίκες απέναντι σε ιστορικές και με παράδοση στην Α1 ομάδες όπως είναι ο Πανιώνιος,  το Φάληρο, ο ΝΟ Πατρών, ο ΝΟ Χανίων, ο ΠΑΟΚ.
Στη δεύτερη συμμετοχή του, τη σεζόν 2012-2013, το ταξίδι έφτασε στον πιο όμορφο, στον πιο μαγευτικό προορισμό του, με την είσοδο της ομάδας στην τετράδα, με τη συμμετοχή της στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.
Μετά από ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα όπου το Αργοστόλι σημείωσε 12 νίκες και 3 ισοπαλίες σε 22 αγώνες, έφτασε τους 39 βαθμούς και κέρδισε με το σπαθί του την είσοδο στην 4άδα. Έχοντας χάσει στον πρώτο γύρο από τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας με 9-7 χρειαζόταν μία νίκη με 3 γκολ διαφορά επί των Πρασίνων για να ολοκληρώσει το θρίαμβο. Και την πέτυχε.. Κέρδισε τον ΠΑΟ με 12-9 στο Αργοστόλι και σημείωσε τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας του…
Το περασμένο καλοκαίρι, όμως, η ομάδα αποδυναμώθηκε. Ο Χαραμπόπουλος, ο Πλατίδης κι ο Παπαδόπουλος έφυγαν για τη Γλυφάδα, ο Σαλάχας για τον Εθνικό, ο Ευάγγελος Δουδέσης για το εξωτερικό. Ο Θοδωρής Ανδρεάκος με τα νέα του παιδιά και τους παλιούς του στρατιώτες κλήθηκαν να παλέψουν για την παραμονή του ΝΟΑ στην κατηγορία.
Δεν τα κατάφεραν όμως, και έχοντας μόλις 2 βαθμούς σε 18 αγώνες ως τώρα αποχαιρετούν την Α1 μετά από 3 παρουσίες, 3 όμορφα χρόνια, και ολοκληρώνουν το πρώτο τους ταξίδι, μιας και με τη χθεσινή ήττα από τον Πανιώνιο στη Ν. Σμύρνη υποβιβάστηκαν και μαθηματικά.
Το Αργοστόλι θα επιστρέψει, λοιπόν, στην Α2, θα ανασυνταχθεί, και θα χαράξει ρότα για καινούριο ταξίδι, με όνειρο την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια, στα μεγάλα παιχνίδια, στις μεγάλες νίκες…
waterpolonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου