Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

 Πλήρη δικαίωση του Μάρκου Κοτσιλίνη στα δικαστήρια για υποθέσεις επι Δημαρχίας Πυλάρου
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ 
 

http://lh6.ggpht.com/_gXnCcn8DN3M/TH_ciTWBzLI/AAAAAAAAJik/caMBhKdK908/%5BUNSET%5D.jpgΗ δικαίωση αργεί, αλλά  έρχεται!
Αθώος κρίθηκε σήμερα  από τη δικαιοσύνη ο  Μάρκος Κοτσιλίνης, που ήταν κατηγορούμενος, γιατί, ως πρώην Δήμαρχος Πυλαρέων , έφτιαξε στην παραλία του Μύρτου ξύλινο δάπεδο, κινητή καντίνα και διαδρόμους για την εξυπηρέτηση των λουομένων της ξακουστής παραλίας. Καταγγελία δημότη και σχετικά δημοσιεύματα, το 2008,διατυμπάνιζαν πως ο Δήμος παρανομεί.
Παρόμοιο θέμα εμπλοκής του Μάρκου  με την δικαιοσύνη, για την προστασία δημοτικής περιουσίας- μνημείο ανεμόμυλος στα Ποταμιανάτα- είχε περίοπτη θέση επί μακρόν στα πρωτοσέλιδα και σε  στήλες του τοπικού  τύπου το 2010 από επώνυμους και ανώνυμους αρθρογράφους. Η υπόθεση έληξε δικαστικά με αναγνώριση του αντιδίκου για το δίκαιο των ενεργειών του Δημάρχου.

Επίσης παρόμοια καταγγελία, αυτή τη φορά από πρώην συνεργάτη  και αξιωματούχο του πρώην Δήμου Πυλαρέων, πως δήθεν, έγιναν .. πολιτικές διώξεις ,επειδή  ο Μάρκος άδειασε  μια ομβροδεξαμενή, από όπου πότιζαν δωρεάν  τα κοπάδια και  που είχε μολυσμένο νερό και προστατεύτηκαν  έτσι τα ζώα τους , μπήκε με δικαστικό βούλευμα  στο αρχείο. Για την υπόθεση αυτή χύθηκε πολύ δημοσιογραφικό μελάνι το έτος 2009,  όπου ο Μάρκος και πάλι ήταν «ο κακός».
Η δικαίωση μπορεί να άργησε, αλλά ήρθε.
Στο μεταξύ, ο Μάρκος Κοτσιλίνης  και κατ επέκταση, όσοι κατέχουν δημόσια αξιώματα, ήταν στα «μανταλάκια». Ο αρχικός θόρυβος δημιουργεί υποψίες κυρίως για όσους έχουν τα πόστα, ενώ η δικαίωση, όταν έρχεται, περνάει απαρατήρητη
Αυτή είναι η πικρή αλήθεια.
Από το γραφείο τύπου

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου