Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟ ΛΗΞΟΥΡΙ ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΙΘΑΚΗ

Η Smaragda Sardeli πρόσθεσε 18 φωτογραφίες από 5 Μαρτίου στο άλμπουμ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟ ΛΗΞΟΥΡΙ — 
Την Τετάρτη 5 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Ληξούρι της Περιφερειακής Συμβούλου Ιονίων Νήσων Σμαράγδας Σαρδελή στις πληγείσες από τους σεισμούς περιοχές.
Η Κα. Σαρδελή εκ μέρους της Π.Ε. Ιθάκης κι ο Ιερέας πατήρ Χρήστος Λυκουρέσης Ενορίας Ι.Ν. Μεταμορφώσεως Σωτήρος Σταυρού Ιθάκης, είχαν αναλάβει τη συγκέντρωση τροφίμων και ρουχισμού ως ενίσχυση των αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας που επλήγησαν από τους τελευταίους σεισμούς.
Την αποστολή παρέλαβε ο πατήρ Σωτήριος Μαρκάτος, εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Διονυσίου Λειβαδιού Κεφ/νιας, δια των χειρών του Ιερέως π. Χρήστου Λυκουρέση και της Περιφερειακής Συμβούλου κας Σαρδελή.
Στην προσπάθεια αυτή τόσο η κα. Σαρδελή, όσο και ο Ιερέας Χρήστος Λυκουρέσης ευχαριστούν την ακτοπλοϊκή εταιρία ΙΟΝΙΟΝ P. για τη δωρεάν μεταφορά και όλους όσους προσέφεραν τη βοήθεια τους, ούτως ώστε να πραγματοποιηθεί η αποστολή αυτή αλληλεγγύης και στήριξης των πληγέντων.




1 σχόλιο:

  1. Μπράβο παιδιά και έτσι ανοιχτά τα κουτιά γιατί εφκείνοι οι Κολομπαίοι μόλις ακούνε από Θιακούς είναι ικανοί να τα αφήσουνε ανάγγιχτα μπας και έχουνε μέσα το Δούρειο ίππο.
    Χα χα χα χα
    Και ψυχραιμία πατριώτες, λύσεις πάντα υπάρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή