Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

ΔΥΟ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ,- ΤΩΡΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ

ΜΑΛΛΟΝ Η ΚΟΝΤΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ-ΠΑΡΙΣΗς!ΚΑΙ   ΦΥΣΙΚΑ  ΚΑΙ  ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ, ΠΟΛΥ  ΔΥΝΑΜΙΚΑ  ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ  ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΡΣΑ  ΔΙΑΔΟΧΗΣ  ,,  
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ  ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΙΟΝΙΑΝ ΠΡΕΣΣ

Μεγάλο μέτωπο με επι κεφαλής τον Αλέκο Καλαφάτη!

To σχέδιο γενικής.. επιστράτευσης, πέρα και έξω από τα κόμματα, προ κειμένου να δημιουργηθεί μια "ευρύτερη συμμαχία" με στόχο την "ανασυγκρότηση του νησιού μας και την ανάπτυξη", φαίνεται τελικά να υλοποιειται.
Σύμφωνα με χθεσινο-βραδυνές μας πληροφορίες, οι επαφές έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και η επίσημη ανακοινωση της συγκρότησης της Δημοτικής παράταξης είναι θέμα ίσως και ωρών.
Σε αντίθεση με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η "πατρότητα" της ιδέας ανήκει στον π. Δήμαρχο Παλικής Β. Ρουχωτά ο οποίος ήρθε σε επαφή με τον Μ. Κοτσιλίνη, με τον οποία πολύ σύντομα συμφώνησαν σε μια κοινή πλατφόρμα δράσης. Ο κ. Κοτσιλίνης έρριξε την ιδέα, επι κεφαλής της παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος να τεθεί ο π. Υφυπουργός και π. Δήμαρχος Αργοστολίου Αλέκος Καλαφάτης, κάτι που έγινε τελικά δεκτό, τόσο από τον κ. Ρουχωτά, όσο και από τους άλλους εμπλεκόμενους στο σχέδιο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, υπάρχουν 'πρώτα ονόματα" από όλες τις περιοχές της Κεφαλονιάς, όμως δεν μας "επιτρέπεται" να δημοσιοποιήσουμε περισσότερα, τηρώντας το "οff the reconrd" που μας ζητήθηκε.
Περισσότερες πληροφορίες θα δημοσιεύσουμε, σε λίγες ώρες

ΚΑΙ  ΑΠΟ  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ  ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ!

kalafatis
Το γεγονός πως υπάρχει ένα κενό στις μέχρι τώρα υποψηφιότητες για την δημαρχία της Κεφαλονιάς φαίνεται με γυμνό μάτι. Ο νυν Δήμαρχος, ο Θεόφιλος Μιχαλάτος και οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ δεν εκφράζουν ένα σημαντικό κομμάτι του εκλογικού σώματος.
Οι αλλεπάλληλες συναντήσεις μεταξύ δύο «εχθρών» από τις εκλογές του 2010, του Γιώργου Τσιλιμιδού και του Μάρκου Κοτσιλίνη, οι τηλεφωνικές και όχι μόνο επικοινωνίες του Σπύρου Μοσχόπουλου με τον Μάκη Φόρτε και όλων αυτών των παραπάνω με τον Αλέκο Καλαφάτη, μοιάζουν να ετοιμάζουν το έδαφος για πιθανή κάθοδο του πρώην υπουργού, προκειμένου να διεκδικήσει τον Δήμο Κεφαλονιάς. Τα ονόματα όλων αυτών που γράφτηκαν παραπάνω είναι η μία όψη του νομίσματος, ενδεχομένως όχι η πιο λαμπερή. Υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος που περιλαμβάνει ανθρώπους μακριά από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι κινούνται προς τα δεξιά, αλλά ακόμη και προς τα αριστερά. Όλοι αυτοί βλέπουν πως η Κεφαλονιά δεν μπορεί να πάει μπροστά ούτε με Δήμαρχο τον Παρίση, ούτε με τον Μιχαλάτο και πολύ περισσότερο με τον Δημητράτο ή με τον Γκισγκίνη. Αν πριν από ένα μήνα λέγαμε πως ο Αλέκος Καλαφάτης θα ήταν υποψήφιος Δήμαρχος, με τις τότε καταστάσεις, πιθανόν να μας έπαιρναν για τρελούς. Σήμερα, όμως, τα πράγματα έχουν αλλάξει και η υποψηφιότητα του συγκεκριμένου προσώπου δεν είναι τόσο μακριά όσο φαντάζονται κάποιοι. Πάντως, το κλειδί στην υποψηφιότητα αυτή είναι η διάθεση αρκετών δεξιών κυρίως ανθρώπων που θέλουν να απαλλαγούν από τη διακυβέρνηση Παρίση, αλλά ταυτόχρονα δεν επιθυμούν η Κεφαλονιά να πέσει στα χέρια του Θεόφιλου Μιχαλάτου.
Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος
http://efimeridakefalonia.gr/?p=24092

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου