Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

ΤΟ ΦΑΓΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ Ο ΕΡΝΤΟ-ΓΚΑΝ!

#TwitterTurkey

#TwitterTurkey

Η πρόσβαση στο Twitter απαγορεύτηκε στην Τουρκία από το βράδυ της Πέμπτης με απόφαση του Ταγιπ Ερντογάν. Ο Τούρκος πρωθυπουργός προανήγγειλε την απόφασή του να «ξεριζώσει το Twitter προκαλώντας αντιδράσεις οργής στη γειτονική χώρα λίγο πριν τις δημοτικές εκλογές στην Τουρκία που θα διεξαχθούν στις 30 Μαρτίου. Εκτός της τουρκικής αντιπολίτευσης, της Κομισιόν, της γερμανικής κυβέρνησης ακόμη και ο πρόεδρος της Τουρκίας Αμπντουλλάχ Γκιουλ αποδοκίμασε την απόφαση Ερντογάν να κλείσει το Twitter στην Τουρκία «τουιτάροντας» τη δυσαρέσκειά του στο δημοφιλές δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης.

Στην Τουρκία το Twitter είναι το πλέον δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο. Υπολογίζεται ότι το 39% των Τούρκων που έχουν πρόσβαση στο internet διατηρούν λογαριασμό στο Twitter όταν το αντίστοιχο ποσοστό στη Γερμανία είναι μόλις 6%.



Ο Ερντογάν διαμήνυσε ότι αδιαφορεί αν η διεθνής κοινότητα τον κατηγορήσει για λογοκρισία, επιχειρηματολογώντας ότι η απόφασή του θα δείξει τη δύναμη της Τουρκικής Δημοκρατίας. Η οργή Ερντογάν για το Twitter διογκώθηκε αφού χρήστες του συγκεκριμένου κοινωνικού δικτύου ανέβασαν στο Twitter τηλεφωνικές συνομιλίες που τον παρουσίαζαν να εισπράττει μίζες για διάφορα δημόσια έργα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου