Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Μαλαισία: Δεν υπάρχει προηγούμενο.Το αεροσκάφος εξαφανίστηκε

Απόγνωση, χάος και μυστήριο γύρω από την εξαφάνιση του Boeing
Πολλά σενάρια έχουν εμφανιστεί για την μοίρα του αεροπλάνου των Malaysia Airlines, ωστόσο για 6 ημέρα δεν υπάρχει κανένα απολύτως στοιχείο.
«Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει. Το αεροσκάφος εξαφανίστηκε», ήταν η επίσημη απάντηση του υπουργού Μεταφορών της Μαλαισίας για το τι έχει συμβεί, ενώ προχώρησε σε διάψευση του δημοσιεύματος της Wall Street Journal, το οποίο ανέφερε ότι οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες που ερευνούν την υπόθεση εκτιμούν ότι το Boeing παρέμεινε στον αέρα για περισσότερες από τέσσερις ώρες μέχρι τη στιγμή που έδωσε το τελευταίο του στίγμα.

Το υπουργείο Μεταφορών της Μαλαισίας ανακοίνωσε ότι δεν ευσταθεί το σενάριο στο οποίο γίνεται λόγος για τέσσερις ώρες πτήσης του Boeing 777 πριν εκείνο δώσει το τελευταίο του στίγμα, όπως σημειώνει το δίκτυο Sky News.
Οι αρχές της Μαλαισίας αρνήθηκαν επίσης ότι έχουν προχωρήσει σε έρευνες στις οικίες των μελών του πληρώματος του αεροσκάφους.
Ο υπουργός Μεταφορών της Μαλαισίας, τόνισε, πάντως ότι οι έρευνες όσο υπάρχει ελπίδα θα συνεχιστούν, ενώ ανακοίνωσε πως σήμερα συνολικά 43 πλοία και 40 αεροσκάφη ψάχνουν για το «χαμένο» αεροσκάφος.


Read more: http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/417294/malaisia-den-yparhei-proigoymeno-to-aeroskafos-exafanistike#ixzz2vroRpZHt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου