Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΠΡΟς ΑΡΑΓΙΑ?? KAI ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ




ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                      Αργοστόλι  3/3/2014
ΝΟΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ                                                       
ΔΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ                                                  
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


                                              ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σε σχέση με όσα ακούστηκαν στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο περί δήθεν παρανομιών και αδιαφάνειας στις ενέργειες του αντιδημάρχου τεχνικών έργων κ. Σπυρονικόλα Σολωμού, έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:
Η δημοτική αρχή περιβάλει με την απόλυτη εμπιστοσύνη της όλα τα στελέχη της και φυσικά τον κ. Σπυρονικόλα Σολωμό, του οποίου το έργο και η προσφορά είναι γνωστά και αναγνωρισμένα σε όλα την Κεφαλονιά.
Ο κ.Σολωμός όπως και κάθε στέλεχος της δημοτικής αρχής, ούτε κινείται παράνομα και αδιαφανώς, ούτε θα μπορούσε να το πράξει, καθώς το θεσμικό πλαίσιο εφαρμόζεται αυστηρά σε όλες τις πράξεις της δημοτικής αρχής κι επομένως τέτοιου είδους καταγγελίες είναι τουλάχιστον άστοχες. Θα συνιστούσαμε περισσότερο μέτρο και αυτοσυγκράτηση σε προσωπικές διενέξεις καθώς ο μοναδικός μας εχθρός είναι τα προβλήματα της Κεφαλονιάς.
TO  AΝΩ  ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  ΑΠΟ ΤΗΝ  KEFALONIAPRESS
ΚΑΙ  ΚΑΤΩ ΟΙ ΛΟΓΟΙ  ΕΚΡΗΞΗΣ  ΒΑΣΙΛΗ

Ο  Λόγος  της κόντρας  και  Eκρηξής   του Αντιδημάρχου,,  Βασίλη  στο θέμα,,είναι οπως ρωτήθηκε γι"  αυτο  ,,, είναι   ότι ενώ  υπήρχαν  εκταμιευμένα  χρήματα για το έργο,, για κάποιους λόγους τα χρήμματα μεταφέρθηκάν  για άλλο κωδικο   σε έργο για την Σκάλα!!!   ΙΔΩΜΕΝ!


  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου