Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Η ΕΚΡΗΞΗ ΒΑΣΙΛΗ , ΗΡΘΕ ΜΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ



y5hz2vwk
Παραιτήθηκε από αντιδήμαρχος Ελειού-Πρόννων ο Βασίλης Καμπίτσης αποχωρώντας ταυτόχρονα και από την παράταξη του Αλέξανδρου Παρίση.
Ο κ. Καμπίτσης πρωτοκόλλησε την παραίτησή του στο γραφείο του Δημάρχου ενώ ταυτόχρονα, σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Cosmos, άφησε αιχμές εναντίον του δημάρχου.
Συγκεκριμένα ο κ. Καμπίτσης υποστήριξε ότι ο δήμαρχος τον είχε αφήσει χωρίς αρμοδιότητες και χωρίς στήριξη.
Ουσιαστικά πρόκειται για το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου από τη στιγμή που μετά τα γεγονότα του τελευταίου δημοτικού συμβουλίου, ο δήμαρχος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία στήριζε τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Σπυρονικόλα Σολωμό, για τον οποίο είχε αφήσει αιχμές ο κ. Καμπίτσης. Επίσης να μην ξεχνάμε και τις κουβέντες περί... «γιατρού» που χρειάζεται, σύμφωνα με τον δήμαρχο,  ο αντιδήμαρχος.
Σύνταξη/επιμέλεια: Κεφαλονίτικα Νέα


Read more: http://www.kefalonitikanea.gr/2014/03/blog-post_5219.html#ixzz2v0INBTX7

ΕΠΙΣΗΣ  ΑΠΟ   INKEFALONIA.GR

Με μια οξύτατη και ιδιαιτέρως αιχμηρή ανακοίνωση που έκανε αρχικώς γνωστή μέσω του Ρ/Σ COSMOS FM, εναντίον του Δημάρχου Κεφαλονιάς Αλέξανδρου Παρίση, έκανε πριν λίγο γνωστή την παραίτησή από τη θέση του Αντιδημάρχου Ελειού Πρόννων ο κ. Βασίλης Καμπίτσης.
Ο κ. Καμπίτσης υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι δεν ήταν στις προθέσεις του Δημάρχου η τοποθέτηση του στη θέση του Αντιδημάρχου, αλλά αναγκάστηκε από την απαίτηση της τοπικής κοινωνίας.
Αφήνει επίσης αιχμές καθώς ο Δήμαρχος δεν του είχε δώσει αρμοδιότητες με αποτέλεσμα να προσπαθεί μόνος, χωρίς ο Α. Παρίσης να συμπαρίσταται.
Παράλληλα χαρακτήρισε ευτελή τη συμπεριφορά του Δημάρχου στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο υποστηρίζοντας ότι ο Δήμαρχος τον προσέβαλε Δημόσια, αποτέλεσμα της ποιότητας που έχει, όπως τονίζει ο κ. Καμπίτσης.
Στον κατήφορό σας «δεν μπορώ να ακολουθήσω», επισημαίνει ο  Αντιδήμαρχος ενώ καταλήγει ότι παραμένει ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος αποχωρώντας ουσιαστικά από την παράταξη Παρίση.
ΔΕΙΤΕ  ΚΑΙ  ΠΑΛΙΟΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΥΠΟΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου