Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Aλλη μια ντροπιαστική παράσταση του θιάσου έλαβε τέλος, στο Ληξούρι

Συνδημότισσες και συνδημότες, Κεφαλονίτισες και Κεφαλονίτες, υπερήφανοι κάτοικοι του νησιού μας-
Σήμερα στο Ληξούρι, ο περιφερόμενος θίασος που ονομάζετε <<Δημοτικό Συμβούλιο Κεφαλονιάς>> έδωσε για Τρίτη φορά μια τραγική, προσβλητική, και απόλυτα απαξιωτική για όλους μας παράσταση.

Η πρώτη ήταν στην συνεδρίασή του, στις 25/02/14 στο Αργοστόλι, που καταπάτησαν κάθε έννοια ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, και πέταξαν στο καλάθι 2831 υπογραφές που ήθελαν ανεξάρτητο Δήμο Ληξουρίου Παλικής, παλλαϊκό αίτημα που όλοι μας πιστεύαμε και πιστεύουμε, γιατί ο Καλλικρατικός Δήμος αποδείχθηκε για τον τόπο μας χειρότερος και από τους σεισμούς. Τότε αποφάσισαν και υποσχέθηκαν συμβούλιο στο Ληξούρι με τα θέματα που μας απασχολούν.

Έτσι το θεματικό συμβούλιο έγινε την 15/03/14 στο Ληξούρι, αλλά χωρίς να είναι στην ημερήσια διάταξη τα θέματα που είχαμε θέσει, και βάσει των οποίων θα έπρεπε να συγκληθεί. Μετά από αντεγκλήσεις και μη έχοντας απαρτία, κατέληξε να γίνει μια λαϊκή συνέλευση χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα για την Παλική, δηλαδή εμπαιγμός για δεύτερη φορά. Εμπαιγμός μάλιστα σε όλη του την μεγαλοπρέπεια, αφού οι δημοτικοί σύμβουλοι αποχωρούσαν ένας – ένας, πριν την λήξη της συνεδρίασης. Αποτέλεσμα αυτής της παρωδίας δημοτικού συμβουλίου ήταν να ανακοινωθεί διεξαγωγή νέου σε μια εβδομάδα για να συζητηθούν τα θέματα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου