Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ - Το πλοίο της ...χαράς

Άλλο ένα άρθρο φίλου και αναγνώστη μας, με το οποίο θέλησε να περιγράψει τις εμπειρίες του από τους σεισμούς της Κεφαλονιάς. Πρόκειται για το Στέλιο Σπυράτο, καρδιολόγο, που κλήθηκε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο πλοίο που στάλθηκε στο νησί για βοήθεια.

Το σταθμευμένο στο λιμάνι του Αργοστολίου F/B Ελ. Βενιζέλος εντυπωσιάζει από κοντά με το μέγεθός του. Για να φτάσεις στην πλευρική πόρτα εισόδου πρέπει πρώτα να βαδίσεις στο "μπαστούνι".

Το μπαστούνι είναι ένας λιμενοβραχίονας, ένας διάδρομος, μήκους περίπου 150 μέτρων και πλάτους 5 μέτρων, που προεκτείνεται από την προβλήτα κάθετα και εισχωρεί στην θάλασσα ώστε να φτάσει σε αρκετό βάθος και να μπορούν να δένουν τα μεγάλα πλοία. Τις τελευταίες τρεις μέρες ισχυρές ριπές ανέμου έως και οκτώ μποφόρ μαστιγώνουν τον μικρό κολπίσκο του Αργοστολίου (γιαυτό και δεν μπορούσε να περάσει το φέρρυ του Ληξουρίου από το Σάββατο και μετά). Έτσι για να διαβείς το μπαστούνι και να φτάσεις στο πλοίο πρέπει να είσαι προσεκτικός, να βαδίζεις σιγά και να πατάς σταθερά. Τα κύματα καβαλάνε τον βραχίονα και πολύ εύκολα αν είσαι άτυχος μπορεί να γίνεις μούσκεμα. Βρέχει αλλά αν ανοίξεις ομπρέλα γίνεσαι .. Μαίρη Πόπινς.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΤΟ  http://www.ionianpress.gr/ionian-news/kefalonian-news/social/item/18441-to-ploio-tis-xaras
ΜΕ  ΑΡΧΙΚΗ ΠΗΓΗ  http://adespotesidees.gr

2 σχόλια:

  1. Το παρόν κείμενο ΔΕΝ δημοσιεύτηκε αρχικά από το ionianpress! Δημοσιεύθηκε από το http://adespotesidees.gr/ !
    Άλλη φορά, όταν στον ιστότοπό σας επιλέγετε να δημοσιεύσετε ένα κείμενο από άλλο site, καλό θα ήταν να διασταυρώνετε την πηγή του κειμένου και να βάζετε ως πηγή το πρώτο site στο οποίο γράφτηκε το συγκεκριμένο κείμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ,, ΠΡΟΦΑΝΟΣ ΤΟ ΙΟΝΙΑΝ ΠΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΗΓΗ,, ΕΓΩ ΣΑΝ ΑΡΧΗ ΕΧΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑ,, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟΙ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο "ΚΛΕΨΑΣ ΤΟΥ ΚΛΕΨΑΝΤΟΣ" ,ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΟΙΑ,, ΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΑΡΧΙΚΗ ΠΗΓΗ! ,,Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΒΡΕΙ!! ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΞΑΝΑΕΠΙΣΥΝΑΠΤΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ! ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΜΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή