Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Ολυμπιακός - Μάντσεστερ Γ. 2-0

Ένα εξαιρετικός Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έκανε το αποφασιστικό βήμα για πρόκριση στους "8" του Τσάμπιονς Λιγκ. Μάγος ο Τσόρι, μαέστρος ο Μίτσελ.

Ανασκόπηση αγώνα

Καλύτερα από την Γιουνάιτεντ μπήκε ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση. Με καλή κυκλοφορία της μπάλας και κλείνοντας σωστά τους χώρους. Μόλις στο 8' οι “ερυθρόλευκοι” είχαν την πρώτη μεγάλη φάση να σκοράρουν, όταν από κλέψιμο του Πέρες, ο Ντομίνγκες διέσχισε απόσταση 30 και πλέον μέτρων με την μπάλα αλλά ο Βίντιτς με σωτήριο τάκλιν έκοψε το πλασέ του Αργεντίνου απέναντι στον Ντε Χέα.
Το πρώτο 20λεπτο πέρασε δίχως προβλήματα για τις δύο ομάδες, με τον Ολυμπιακό να στέκεται ανταγωνιστικός απέναντι στην φημισμένη αντίπαλο του. Στο 26', ωραίο σλάλομ και σουτ του Πέρες από αριστερά πέρασε λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Ντε Χέα. Έξι λεπτά αργότερα ήρθε ένα περίεργο σφύριγμα του Ρόκι που έδωσε επιθετικό φάουλ σε χτύπημα του Βίντιτς στον Ντομίνγκες στα όρια της μεγάλης περιοχής της Μάντσεστερ Γ.
Στο 38' το “Γ. Καραϊσκάκης” σείστηκε συθέμελα καθώς μετά από σουτ του Μανιάτη με το αριστερό εκτός περιοχής, ο Ντομίνγκες με εκπληκτικό τρόπο έβαλε το τακουνάκι, άλλαξε την πορεία της μπάλας ξεγελώντας τον Ντε Χέα και το 1-0 ήταν πλέον γεγονός! Σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο 45λεπτο στο Φάληρο.
Αν το “Γ. Καραϊσκάκης” σείστηκε στο 38', στην επανάληψη και το 55' κόντεψε να γκρεμιστεί! Ο εκπληκτικός Ντομίνγκες με ένα τάκλιν ξεκίνησε την αντεπίθεση του Ολυμπιακού. Η μπάλα έφτασε στον Κάμπελ και ο Κοσταρικανός αφού μοίρασε μια μεγαλοπρεπέστατη “ποδιά” στον Κάρικ με φανταστικό αριστερό σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον πολύ Ντε Χέα για το 2-0!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμοιαζε αποκαμωμένη στο γήπεδο και εγκλωβισμένη στις “δαγκάνες” του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες στο 67' έφτασαν κοντά και σε τρίτο τέρμα, αλλά του σουτ του Ολαϊτάν πέρασε μόλις άουτ από το αριστερό παραθυράκι του εμβρόντητου Ισπανού γκολκίπερ των φιλοξενούμενων.
Το ματς κύλησε για ένα τέταρτο δίχως συγκινήσεις και τους “ερυθρόλευκους” να ελέγχουν την κατάσταση. Στο 82' ο Φαν Πέρσι αστόχησε από πολύ ευνοϊκή θέση με το δεξί, στην πρώτη ουσιαστικά μεγάλη ευκαιρία των “κόκκινων διαβόλων” στο ματς. Το τελευταίο σφύριγμα του Ρόκι βρήκε τον Ολυμπιακό θριαμβευτή, σε μια μαγική νύχτα στο Φάληρο.
Στις 19 Μαρτίου οι Πειραιώτες θα ταξιδέψουν στο “Old Trafford” προκειμένου να υπερασπιστούν αυτό το 2-0 διεκδικώντας την είσοδο τους στα προημιτελικά του Champions League.

Ο MVP της αναμέτρησης

Δίχως άλλο ο Τσόρι Ντομίνγκες. Εκπληκτικό ματς από τον Αργεντίνο που τρομοκράτησε τους αντιπάλους του σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου. Ένα εκπληκτικό γκολ και ένα παλικαρίσιο τάκλιν στο κέντρο του γηπέδου το οποίο κατέληξε στο 2-0 του Κάμπελ. Απολαυστικός.
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ  http://www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου