Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΟ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΜΠΙΤΣΗ

Χαίρομαι  για το ενδιαφέρον του κύριου Σολωμού  ,,αλλά ο υπερβάλον ζήλος κάνει κακό όχο μονο στον ευατό του,αλλά και στους συμπολίτες μας,  τέτοια βλακεία εγώ δεν θα έκανα  εν όψιν δυνατον βροχοπτώσεων ,πιθανόν να κινδύνευαν ζωές!

Οι  δουλειές αυτές είναι δουλειές είναι του Αντιδήμαρχου Ελειού Προννών,που είμαι εγώ,, και  δεν θα έπρεπε να ανακατεύεται  σε αλουνού αμπελοχώραφα!
Έχω προειδοποιήσει τον Δήμαρχό Αλ. Παρίση επανελελειμένως ,και ο οποίος μου έχει πεί ότι τον έχει ενημερώσει στο να μην παρενοχλεί το έργο μου.
Δυστυχώς όμως ο κύριος Σολωμός συνεχίζει και δεν γνωρίζω το γιατί!!!!χωρίς να καταλαβαίνει  ότι με αυτές του τις ενέργειες κάνει κακό στον ευατό του,, τον Δήμαρχο και πάνω από όλα τους συμπολίτες μας.
Έμαθα ότι με επισκέφτηκε η αστυνομία στο γραφείο μου και επειδή απουσίαζα έλαβα τηλεφώνημα από το ασ.τμήμα Πόρου και μου είπαν με ποιο δικαίωμα έκλεισα την γέφυρα χωρίς να τους ενημερώσω  , 
και ότι αυτό ήταν πάρα πολύ επικίνδυνο το να περνούν οι πολίτες το ποτάμι με άμεσο κίνδυνο για την ζωή τους!
Επίσης η γέφυρα έχει την ιδιαιτερότητα να είναι το μοναδικό σημείο διέλευσης σχολικών λεωφορείων Δημοτικού-Γυμνασίου Λυκείου,, και τα οποία δεν μπορούσαν να περάσουν ,,και με αυτή του την ενέργεια πιθανόν να κινδύνευαν και παιδιά!
Εχω πολλά να πω αλλά καλύτερα να σταματήσω εδώ, έχω ενημερώσει τον Δήμαρχο ότι θα βγω στα Μ.Μ.Ε. και αν δεν διορθώσει τα πράγματα  μια γιθα πάντα θα  αναγκαστώ να τον στενοχωρήσω!!!!
κατι που  δεν το επιδιόκω


ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΑΛΙΟΤΕΡΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙς!!

Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2014

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΤΡΥΠΑ ΕΚΛΕΙΣΕ

ΚΑΙ  ΜΙΑ ΜΟΝΟ   ΜΕΡΑ ΚΛΕΙΣΤΗ Η ΓΕΦΥΡΑ,, ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΑΝΗΣΥΧΙΑ!!
ΤΟ ΕΡΓΟ  ,,ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ,, ΑΠΟ  ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ
ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΥΡΙΟ ΣΠΥΡΟΝΙΚΟΛΑΟ   ΣΟΛΩΜΟ ,,ΑΠΕΚΑΤΕΣΤΑΘΗ   ΤΟ ΦΘΑΡΜΕΝΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ,,ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου