Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΕΚΘΕΤΗΡΙΟΥ


Γύρνα πίσω  Δράκαινα
Το Σωματείο των Ενοικιαζομένων Καταλυμάτων της περιοχής, όπως γνωρίζεται κυρία Στρατούλη  πάντα υποστήριζε και συνεχίζει να αγωνίζεται  στηρίζοντας των  Αρχαιολογικών πλούτο του νησιού μας ,και συγκεκριμένα  με τα κυριότερα ευρήματα του Μυκηναϊκού θολωτού τάφου Τζανάτα, και ασφαλώς τα αξιόλογα  ευρήματα της Δράκαινας ,που όπως τα  έχετε επισημάνει πολλές φορές, αναδείχνουν την  ιστορία και τον πολιτισμό τις 5ης & 6ης χιλιετίας  που υπήρξε στη περιοχή μας .

    Το γιατί ? και ποιος ? ευθύνεται για όλοι αυτοί την μην ανάδειξη  δεν θα το κρίνουμε εμείς,  απλά εμείς υποστούμε τις συνέπειες,
Όπως έχουμε επισημάνει πολλές φορές, για μια περιοχή  σας την δικιά μας , ο Πόρος με όλο αυτό το Αρχαιολογικό υλικό θα μπορούσε να ελκύσει επιπλέων και κάποια εξαιρετική ποιότητα τουρισμού .
   Αγαπητή κυρία Στρατούλη, ξέρω την αγάπη σας και τα σημαντικά σας έργα που έχετε προσφέρει  στην περιοχή μας, όμως  αναφέρεσθε γενικά το ‘’τι φοβηθήκαμε  και δεν συναινέσαμε ακόμη σε μια πειραματική προσπάθειαλειτουργίας του χώρου για 3 ή και για 6 μήνες σε έναν χώρο γνωριμίας ,’’
Από ότι ξέρουμε, και σύμφωνα με τα έγραφα του τοπικού συμβουλίου,[1 ]δεν υπήρξε αντίρρηση  για να τοποθετηθούν  και να υλοποιηθούν ο σχεδιασμός που έχετε προτείνει , και σύμφωνα με την ερμηνεία του κ. Αντιπεριφερειάρχη Σωτήρη Κουρή, που μας έκανε την τιμή να παραβρεθεί στη γενική συγκέντρωση που οργάνωσε, κ. Καμπίτσης της 22 Ιανουαρίου , μας ανέφερε ότι υπάρχει η χρηματοδότηση  και  περιμένουν την δικιά σας ολοκληρωμένη πρόταση  και κόπια  συνεννόηση με τον κ. Σωτήρη Κουρή για τα περαιτέρω .
  Εμείς τονίζουμε ότι ο χώρος υπάρχει για όλους  αν το θέλουμε.
 Επ/πρόεδρος του  ΣΕΔ&Δ Γεώργιος Μεταξάς 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου