Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Κυριακάτικη συνάντηση Τοπικού



Τη Κυριακή 19 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου του Πόρου σύσκεψη με θέμα τον καθορισμό της πρόταση των τοπικών φορέων σχετικά με τα πλωτά τις μαρίνα του Πόρου καθώς και την επέκταση ύδρευσης και τοποθέτηση δεξαμενής στη περιοχή κολοκάση.
Στη συνάντηση ήταν παρόντες οι Αντιδήμαρχοι, κ. Βασίλης Καμπιτση ,κ. Σπύρος Σολωμός ,κ. Νίκος Παπαδάτος , καθώς και ο κ. Σπύρος Ματιάτος .

Ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου κ. Επαμεινώνδας Κουστουμπάρδης, αφού έθεσε τα θέματα προς συζήτηση, εκφράζοντας και την απογοήτευση, του, λέγοντας ότι δεν ήταν εφικτό να ολοκληρωθούν τα αναμενόμενα έργα που χρόνια κωλυσιεργούν να υλοποιηθούν στην περιοχή μας.
Ο κ. Καμπιτσης ανάλαβε δυναμικά όπως πάντα να συναντήσει την πρόεδρο του Λιμενικού ταμείου κυρία Κατσαϊτη, απαιτώντας την αναγκαιότητα για το συγκεκριμένο έργο που θα μπορούσε να δοθεί νέα πνοή στον τομέα του τουρισμού στην περιοχή μας.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης επισημάνθηκε από όλες τις πλευρές η πρόθεση να βοηθήσουν όλοι μαζί μέχρι το καλοκαίρι να έχουν τοποθετηθεί τα πλωτά και ότι συνεπάγεται για ένα ολοκληρωμένο έργο.
Ο κ. Γεώργιος Μεταξάς, επ/πρόεδρος του σωματείου ενοικιαζομένων Δωματίων, κατέθεσε τα γνωστά αιτήματα του Σωματείου για την αναβάθμιση της περιοχής λέγοντας, ότι με λίγα χρήματα μπορούσαμε να αλλάξουμε την εικόνα του Πόρου.
Ας κρατήσουμε την αισιοδοξία μας
Γεώργιος Μεταξάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου