Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ,,ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΓΟΝΙΜΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ!

ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ  ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,,, ΟΠΩς ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΝΤΕς,, ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕς ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ!!  ΦΥΣΙΚΑΝ ΤΕΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ,,ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥΩΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!! ΚΑΙ  ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ!
Έντασή  δημιουργηθηκε στην υπόθεση απουσίας του κύριου Κεκάτου ,,από την εκδηλωση τιμής    το καλοκαίρι,,για την επέτειο για τους σεισμούς! στην οποία δεν παραβρέθηκε,, και την  παρασταση έκλεψε στο τέλος  των ομιλούντων Ο κύριος Κουρής ,, που ανακοίνωσε αρκετά έργα που θα λάβουν χώρα στην περιοχή μας!!


και  λόγο και της Ενημέρωσης στο διαδύκτιο κειμένου της κυρίας Στρατούλη!
Υπόθεση μπερδεμένη,, εφόσον η τοπική κοινότητα εχει κάνει αιτημα  στον κύριο Σωτηρίου ,,για το θέμα που υπάρχουν τα χρήματα,, και ο κύριος Σωτηρίου,,  απάντάει οτι υπάρχουν άλλες Προτερεότητες  (επισκεψημοτητα Τάφου, και Ρωμαικής επαύλης στην Σκάλα!! και θεωρω ότι είναι ένα θέμα που θέλει ξεμπέρδεμα!
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα των Ανασκαφών της Δράκαιναςwww.drakainacave.gr και το πεδίο του Εκπαιδευτικού της Προγράμματος για μαθητές και ενήλικες ...http://www.drakainacave.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=86&Itemid=82&lang=el


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου