Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΠΟ ΤΟ PORΤΟΝΙ.GR

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Φιλανθρωπικό Τουρνουά Μπάσκετ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Φιλανθρωπικό Τουρνουά Μπάσκετ

Με επιτυχία και ξεπερνώντας κάθε προσδοκία ολοκληρώθηκε το πρώτο Φιλανθρωπικό εορταστικό τουρνουά Μπάσκετ 3on3 του Κεφαλληνιακού Αθλητικού Ομίλου 2013, για παιδιά από 9 ετών και πάνω και εφήβους ηλικίας μέχρι και 18 ετών, στο Κλειστό Γυμναστήριο “Αντώνης Τρίτσης”, σε συνεργασία με την ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ και υπό την Αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Το τουρνουά μίνι μπάσκετ τέλεσε υπό τη αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς και σαν στόχο είχε μάθει στα παιδιά τα μυστικά του μπάσκετ, αλλά προπάντων να διασκεδάσουν παίζοντας με τους φίλους τους. Μιλώντας με τον υπεύθυνο του Κεφαλληνιακού, Γιώργο Αντωνάτο, οι ομάδες που συμμετείχαν έφτασαν τις 38, ενώ τα παιδιά ήταν πάνω από 120 στον αριθμό, από όλη την Κεφαλονιά.
Με την παρουσία τους τίμησαν το τουρνουά, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ, Άγγελος Κωνσταντάκης, ο πρόεδρος του ΝΟΑ, Λούκας Νιφοράτος, με τα παιδιά να τους εκφράζουν την επιθυμία τους να ανοίξει και πάλι το κολυμβητήριο σε μορφή κάλαντων, στις κερκίδες του Γυμναστηρίου είδαμε και την πρόεδρο του Ερυθρού Σταυρού, Όλγα Αντωνάτου, να χειροκροτεί κάθε προσπάθεια.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟΤΑΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ  ΤΗΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ,, ΚΑΙ  ΔΟΥΛΕΙΑς
ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ,ΚΑΙ   ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΙΑΣ  ΜΑΣ!!!!!   στο http://www.portoni.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου