Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

νέο email για τις συγκοινωνίες, στο E-KEFALONIA.NET


Αγαπητό e-kefalonia.net,
Είμαι ένας φανατικός αναγνώστης σου και το τελευταίο διάστημα, καθημερινά παρακολουθώ ότι έχεις συχνά αφιέρωμα στην μοναδική πλέον πλοιοκτητική εταιρεία που έχει μείνει στο νησί μας, την kefalonianlines, ενώ αφιερώνεις πάντα χώρο σε όσα διαδραματίζονται στο χώρο των θαλάσσιων συγκοινωνιών.

Επίσης, πριν από λίγες μέρες διάβασα με προσοχή την επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη Σωτήρη Κουρή προς τον Υπουργό Ναυτιλίας, ώστε να υποχρεώσει την εταιρεία του κ. Σρίντζη να εκπληρώσει την υποχρέωσή της απέναντι στους Κεφαλλονίτες και του Θιακούς και να ξεκινήσει τα δρομολόγιά της από τον Γενάρη, όπως ήταν προγραμματισμένο.
Δεν θα μπω στη διαδικασία να σχολιάσω αν η παραπάνω εταιρεία φέρθηκε έντιμα προς τον λαό της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης. Έτσι κι αλλιώς σημασία πια δεν έχει.
Σημασία έχει ότι η Σάμη και όλη η Βόρεια Κεφαλονιά αποκλείστηκαν και πλέον αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. Εγώ, που είμαι κάτοικος τη Βόρειας Κεφαλονιάς το βιώνω. Μπορεί ο Αργοστολιώτης να μην το καταλαβαίνει, όμως εγώ που πρέπει να διανύσω μια ώρα δρόμο το πρωί για να βρω το μοναδικό πλοίο πια που υπάρχει στο νησί, να χαλάσω την ωραία μου βενζίνη, να περάσω στην Κυλλήνη και να ταξιδέψω για Αθήνα φτάνοντας εκεί αργά το μεσημέρι, το καταλαβαίνω και στην ψυχολογία μου και στην κούραση και ακόμη περισσότερο στην τσέπη μου!!
Νομίζω ότι σαν εμένα νιώθουν και οι Πυλαρινοί, και οι Ληξουριώτες και οι Σαμικοί και οι Θηνιάτες! Φαντάσου δε τι θα αισθάνονται οι φίλοι μας Θιακοί!
Θέλω λοιπόν, να κάνω μια πιο λειτουργική πρόταση στον κ. Κουρή και αυτός να την μεταφέρει στον Υπουργό…
Γιατί ο κ. Κουρής δεν ζητά από τον Υπουργό να υποχρεώσει την Ionian Ferries να μπει πάλι στη γραμμή Πάτρα – Σάμη έστω και με μειωμένα δρομολόγια;;
Να μπει στη γραμμή και να στηριχτεί από όλους, ώστε να δούμε κι εμείς λίγο φως στην περιοχή μας!
Αν οι πολιτικοί παράγοντες του τόπου πιέσουν, μπορεί αυτό να είναι μια λύση που θα δώσει ανάσα σε όλη την Βόρεια Κεφαλονιά.
Ευχαριστώ για τον χρόνο και το χώρο και ελπίζω κάποιος να βγει και να απαντήσει αν θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο.
Χριστόφορος Κ.
eptanhsos_korahs

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου