Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Ο COSMOS 96,5 ΖΩΝΤΑΝΑ από τοCAFÉ CLASSICστο Λιθόστρωτο 23&24ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ & EYXES



Ο Cosmos 96,5έχει επιστρέψει πιο δυναμικός από ποτέ. Εδώ και περίπου ένα χρόνο, με νέο επιτελείο, με πολύ ομαδική και συστηματική δουλειά καθώς και καλή συνεργασία, καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα Ραδιοφωνικό Σταθμό αντάξιο των προσδοκιών σας με νέο και ανανεωμένο πρόγραμμα.

Όμως, χωρίς εσάς,  δεν θα μπορούσαμε να φθάσουμε έως εδώ σήμερα και για το λόγο αυτό σας χρωστάμε ένα μεγάλο«Ευχαριστώ», τόσο για τη στήριξή σας όλον αυτόν τον καιρό, όσο και για την εμπιστοσύνη σας στο σταθμό μας.
Γιορτάζοντας κι εμείς παρέα με εσάς,τους ακροατές μας, θέλουμε να έρθουμε πιο κοντά τις Άγιες αυτές ημέρες!
Αποφασίσαμε,λοιπόν,να ανταποδώσουμε και θα είμαστε μαζί σας για ένα διήμερο στην αγαπημένη σας πάντα συχνότητα,Ζωντανά από το Café Classic στο Λιθόστρωτο!
Θα «παρελάσουν» από μπροστά σας όλοι οι παραγωγοί του Cosmos 96,5για να σας ευχηθούν κι αυτοί με τη σειρά τους Καλές Γιορτές.
Θα μπορείτε να αλληλεπιδράτε μαζί τους στέλνοντας τις ευχές σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα «ΟnΑir», ενώ πολλές εκπλήξεις και πιο πολλά δώρα θα σας περιμένουν…!Ακόμη, σημαντική θα είναι και η άφιξη του Άγιου Βασίλη του Cosmos 96,5για τους μικρούς μας φίλους. Περάστε να σας κεράσουμε κάτι από τον μπουφέ μας που θα στηθεί από νωρίς και ελάτε να νιώσουμε όλοι μαζί το πνεύμα των γιορτών μέσα μας.

Ελάτε να γίνουμε όλοι παιδιά!





Η ομάδα του Cosmos 96,5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου