Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

ΕΠΣΚΙ: Λήγουν οι άδειες των γηπέδων της Κεφαλονιάς - Στον "αέρα" ο Β' γύρος του πρωταθλήματος!

ΕΠΣΚΙ: Λήγουν οι άδειες των γηπέδων της Κεφαλονιάς - Στον "αέρα" ο Β' γύρος του πρωταθλήματος!
Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΣΚΙ κάνει γνωστό πως από την 1/1/2014 (σε τέσσερις μέρες δηλαδή) τα γήπεδα της Κεφαλονιάς δεν έχουν άδεια για την τέλεση αγώνων, με ότι αυτό συνεπάγεται για την διεξαγωγή των πρωταθλημάτων της Α' και Β' Κατηγορίας!
Σχετικά η ανακοίνωση αναφέρει:
"Η Ε.Π.Σ.Κ.Ι. ανακοινώνει ότι μετά την υποβολή των προγραμμάτων για την τέλεση των αγώνων του Δευτέρου γύρου και λοιπών Πρωταθλημάτων, ενημερώθηκε απο το αρμόδιο γραφείο της Αντιπεριφέρειας ότι οι άδειες που υπήρχαν για τα γήπεδα της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης λήγουν 31 Δεκεμβρίου 2013 και ως εκ τούτου δεν πρόκειται να εκδοθούν άδειες τέλεσης αγώνων.
Η Ένωσή μας με τη σειρά της ενημέρωσε τους ιδιοκτήτες - Δήμους των γηπέδων και αναμένει επίσημα έγγραφο με τις σχετικές διευκρινήσεις απο την Περιφέρεια.
Ως εκ τούτου ποδοσφαιρικοί αγώνες επί του παρόντος, δεν διεξάγονται στα γήπεδα και για οποιοδήποτε νεώτερη ανακοίνωση ή πληροφορία θα ενημερώσουμε τα σωματεία μας άμεσα.
Επίσης, η απαγόρευση δεν ισχύει για το Ε.Α.Κ./Ε.Π.Σ.Κ.Ι. και για τα Παιδικά Πρωταθλήματα γιατί υφίσταται άδεια και οι αγώνες θα διεξαχθούν κανονικά."
Γιώργος Χαλαβαζής
AΠΟ ΤΟ ΕΓΚΥΡΟ  http://inkefalonia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου