Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

ΕΥΧΕς ΑΡΙς


Την Υγειά μας να έχουμε να ευχηθώ και εγώ σε όλους. Τώρα για καλή χρονιά έτσι που πάμε θα το ευχηθώ πιο ρεαλιστικά. «Το μη χείρον βέλτιστον» πατριώτες. Να ευχαριστήσω και εγώ τον διαχειριστή του blog που μας δίνει την ευκαιρία να βρισκόμαστε και να ανταλλάσουμε απόψεις. Και με τσου τσακωμούς μας ακόμα ενδιαφέρον έχει, γιατί άμα συμφωνούμε σε όλα θα βαρεθούμε τη «σούπα». Και να του ευχηθώ σε ετούτο το καινούριο χρόνο να εύρει τον Οδυσσέα έδεκει στα σκαλιά του μαγαζιού του ένα πρωί, όπως τον αντίκρισε η Ναυσικά στη Φαιακία!!! Χα χα χα χα χα χα χα χα. σε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΚΑΛΙΤΕΧΝΙΕς ΑΒΡΑΑΜ! και ενα 2014 ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ


Ορέ Γιώργη θα με κολάσεις απόψε…
Λοιπόνε το Έλληνας απαγορεύτηκε από τους Ρωμαίους ειδωλολάτρες που μεταλλάχτηκαν σε χριστιανούς αφού πρώτα σταυρώσανε το Χριστό, γιατί το Έλληνας έμεινε με την έννοια του εθνικού δηλαδή ειδωλολάτρη, μόνο που αυτοί οι Έλληνες μάλλον δε θα σταύρωναν το Χριστό γιατί από την εποχή Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτέλη είχαν αρχίσει να ψάχνονται στα περί θρησκείας. 

Ρωμιοί λοιπόν κανονικά θα πρέπει να λέγονται όλοι οι παπάδες γιατί το Έλληνας σημαίνει πάντα για το χριστιανισμό ειδωλολάτρης, αλλά για τα καλά και συμφέροντα από το 1900΄ και έπειτα κάνουνε στραβά μάτια και κουφά αυτιά.
Οι πιο κύριοι είναι οι Τούρκοι που μας λέγανε και μας λένε Ίωνες (γιουνανιστάν), αυτό και αν έχει πλάκα!
Και κάπως έτσι φτάσαμε στο ΕΛΛΑΣ- ΕΛΛΗΝΩΝ- ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ. Αυτό και αν είναι μπέρδεμα!!!
Αλλά ο χειρότερος Ρωμιός από όλους σας εκεί κάτου είναι εφκειός ο καπετάνιος.
Ανεβαίνει αηπάνου σε κειό το βράχο κοιτάει τον Αίνο, σηκώνει τα χέρια και τα κατεβάζει με μανία προς τα κάτου (να μη πω που ακριβώς), όπως έκανε άμα έβλεπε κάνα μεγάλο κύμα μέσα στη γέφυρα των πλοίωνε.
Και τονε βλέπει ο Δίας ο Αινήσιος και μου λέει, «του ρίχνεις για δε του ρίχνεις κάνα αστροπελέκι του τζόκλ@νου»?. Και άντε να τονε καλμάρω μετά εγώ γιατί φίλος είναι, αλλά άμα το συνεχίσει αυτό καλού - κακού ορμήνεψέ τονε ορέ Γιώργη να παίρνει κοντά κάνα αλεξικέραυνο.


Χουά χα χα χα χα χα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου