Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Ευχές για το 2014, NEAΣ ΕΠΟΧΗΣ

Αργοστόλι  31-12-2013
                                    


Η πολύπλευρη κρίση, που μαστίζει τη χώρα μας δεν αφήνει περιθώρια για εφησυχασμούς και αισιοδοξία. Απαιτείται όμως πολύπλευρος αγώνας και ελπίδα για το ξεπέρασμά της.
 Υποδεχόμενοι τη νέα χρονιά , που ανατέλλει σε λίγο, ας στρέψουμε την προσοχή και τις σκέψεις μας στις πανανθρώπινες και διαχρονικές αξίες, που ήταν πάντα οδηγός και καταφύγιο σε κάθε δύσκολη περίοδο της ανθρωπότητας. Η ειρήνη, η δημοκρατία, η κοινωνική δικαιοσύνη, η ισότητα, με αλληλεγγύη, αξιοπρέπεια, σεβασμό στον συνάνθρωπο ας είναι η προτεραιότητα των πράξεων και το περιεχόμενο του αγώνα μας. Η νέα χρονιά , εκτός των άλλων, είναι χρονιά της αυτοδιοίκησης. Θεσμού πανάρχαιου, που αποτελεί κύτταρο δημοκρατίας.

Θεσμού, που παρ ότι είναι μέρος του πολιτικού συστήματος , έχει την αυτονομία του και, σε δύσκολους καιρούς, μπορεί και πρέπει να συμβάλλει θετικά σε όλους τους τομείς των τοπικών υποθέσεων.
Το ζητούμενο είναι να αγωνιστούμε για αυτοδιοίκηση, που δεν θα είναι ζητιάνος, αυτοδιοίκηση απαλλαγμένη από τις παθογένειες του πολιτικού μας συστήματος , αυτοδιοίκηση που διεκδικεί και μπορεί να γίνει ατμομηχανή της τοπικής ανάπτυξης. Στέλνουμε τις σκέψεις και τις ευχές μας για υγεία, προσωπική και οικογενειακή προκοπή σε όλους και σε κάθε ένα ξεχωριστά. Ιδιαίτερα στους μετανάστες, τους ναυτικούς μας, τους ανήμπορους, σε όλους όσους οι δυσκολίες δεν επιτρέπουν την έστω μικρή ευχαρίστηση, που προσφέρουν οι Άγιες μέρες που ζούμε. Είθε στο νέο έτος να ευοδωθούν οι προσδοκίες του κάθε ενός. Χρόνια πολλά-Καλή Χρονιά Από το γραφείο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου