Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΝΕΑ ΑΠΟ KEFALONIAPRESS

Συνελήφθησαν ακόμη 10 στελέχη της Χρυσής Αυγής μεταξύ των οποίων ο επικεφαλής της Τοπικής Οργάνωσης Νίκαιας Γιώργος Πατέλης - Καταζητείται ο βουλευτής της ΧΑ Νίκος Μίχος - Έχουν εκδοθεί 36 εντάλματα σύλληψης για μέλη και στελέχη της Χρυσής Αυγής

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από το πρωί του Σαβββάτου στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Η Ελληνική Αστυνομία έχει προχωρήσει σε «μπαράζ» συλλήψεων μελών της Χρυσής Αυγής με αποκορύφωμα τη σύλληψη αρχηγού πολιτικού κόμματος, Νίκου Μιχαλολιάκου, και ακόμη τριών  βουλευτών, των Κασιδιάρη, Λαγού και Παναγιώταρου οι οποίοι αυτή την ώρα βρίσκονται στα χέρια της Αστυνομίας.

Παραλλήλως οι άντρες της αντιτρομοκρατικής και της ασφάλειας συνέλαβαν τον επικεφαλής της Τοπικής Οργάνωσης ΧΑ στη Νίκαια Γιώργο Πατέλη ο οποίος ήταν μεταξύ των προσώπων που συνομίλησαν με το Γιώργο Ρουπακιά λίγο πριν τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Στο κύμα των συλλήψεων συμπεριλαμβάνονται και ακόμη 9 στελέχη της ΧΑ τα οποία βρίσκονται στα χέρια της Αστυνομίας.

Παραλλήλως σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ακόμα και υψηλόβαθμων στελεχών της Χρυσής Αυγής σε όλη την Ελλάδα.

Αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής και της ασφάλειας αναζητούν κι άλλα στελέχη της Χρυσής Αυγής μεταξύ των οποίων ο βουλευτής Επικρατείας Χρήστος Παππάς και ο έτερος βουλευτής Νίκος Μίχος.

Όλες οι συλλήψεις έχουν γίνει για εμπλοκή σε εγκληματική οργάνωση.

Κυβερνητικά στελέχη μιλούν για «εξάρθρωση» της Χρυσής Αυγής.
 protothema.gr
 
 
 η στιγμή της σύλληψης Μιχαλολιάκου
 

Ήταν ξημερώματα όταν άνδρες της αντιτρομοκρατικής έφτασαν στην οικία του Νίκου Μιχαλολιάκου στην Πεύκη για να του περάσουν χειροπέδες

Ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής άνοιξε την πόρτα και κατάλαβε αμέσως τι είχε συμβεί.

Ενημερώθηκε ότι ενεργοποιήθηκε η παραγγελία της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, καθώς έχει τεκμηριωθεί ότι η Χρυσή Αυγή λειτουργεί ως εγκληματική οργάνωση.

Δεν προέβαλλε καμία αντίσταση όπως λένε οι πληροφορίες και ακολούθησε τους άνδρες της αντιτρομοκρατικής στην ΓΑΔΑ.
 newsIT
 
Συνελήφθησαν Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης και Πατέλης, εντάλματα και για άλλους βουλευτές

Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος και ο βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης, συνελήφθησαν σήμερα το πρωί και κρατούνται στα γραφεία της Αντριτρομοκρατικής Υπηρεσίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν συλληφθεί και κρατούνται συνολικά πέντε στελέχη του κόμματος, ανάμεσα στα οποία ο Γιώργος Πατέλης, επικεφαλής της Τοπικής Οργάνωσης του κόμματος στη Νίκαια.
 
 
 
Τα χαράματα ο Αρειος Πάγος αποφάσισε ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ λειτουργεί ως εκληματική οργάνωση και προέβη στην σύλληψη του αρχηγού της και τουλάχιστον πέντε βουλευτών του κόμματος μεταξυ των οποίων και ο Κασιδιάρης. Οι πληροφορίες αναφέρουν για 30 συλλήψεις.  Για πρώτη  φορά στην μεταπολιτευτική ιστορία της χώρας μας συλλαμβάνεται αρχηγός κόμματος και βουλευτές και μάλιστα για.. εγκληματική δράση. 

 
 Πηγή : δελτίο ειδήσεων MEGA
 
 

Έχουν εκδοθεί 32 εντάλματα σύλληψης για μέλη και στελέχη της Χρυσής Αυγής

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ακόμα και υψηλόβαθμων στελεχών της Χρυσής Αυγής σε όλη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης ακόμα και για υψηλόβαθμα στελέχη του κόμματος.

Βάσει αυτών των ενταλμάτων, συνελήφθησαν ήδη ο γενικός γραμματέας του κόμματος, Νίκος Μιχαλολιάκος και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης.
 
 protothema.gr
 
 
 Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις αφού από το πρωί έχουμε μπαράζ συλλήψεων μελών της Χρυσής Αυγής με αποκορύφωμα τη σύλληψη αρχηγού πολιτικού κόμματος και βουλευτών.

Οι συλλήψεις ξεκίνησαν από τα ξημερώματα με πρώτο τον επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο και ακολούθησε η σύλληψη του Ηλία Κασιδιάρη. Επίκειται η σύλληψη τριών ακόμη υψηλόβαθμων στελεχών ενώ εντάλματα συλλήψεων έχουν εκδοθεί για περίπου 25 μέλη της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του Newsit τα άλλα εντάλματα αφορούν Παναγιώταρο, Λαγό και Μίχο .

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αντιεσαγγελέας του Αρείου Πάγου έχει καταθέσει μέρος του πορίσματός του βάσει του οποίου φαίνεται πως στοιχειοθετείται κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης. Με βάση αυτό εκδόθηκαν τα εντάλματα σύλληψης.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι στοιχειοθετείται καθοδήγηση στην υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Όλοι οι συλληφθέντες βρίσκονται στα γραφεία του 12ου ορόφου της ΓΑΔΑ στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία όπου αναμένεται να τους ληφθούν καταθέσεις. Στη συνέχεια υπάρχει πιθανότητα να τους μεταφέρουν στη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών και στη κατόπιν να μεταφερθούν στον Άρειο Πάγο.
newsIT
 
  
 
 

διαφέροντος
Σάββατο 28.09.13
new  ΒΟΜΒΑ ΣτΕ: Αντισυνταγματική η τακτοποίηση των αυθαιρέτων νέας γενιάς
http://www.econews.gr/wp-content/thumbnails/88916.jpg 
                                                                         - 
Διαβάστε περισσότερα...
Καταγγελίες Πολιτών
Σάββατο 28.09.13
new  Νέα κεραία κινητής τηλεφωνίας στο Ληξούρι. Υπήρξε άδεια απο τον Δήμο???
 http://1.bp.blogspot.com/-mTekNwkV7iQ/TvrzCSIYZvI/AAAAAAACVkk/1bbQDqZKWAA/s320/tromaktiko.jpg
                                                                               
Διαβάστε περισσότερα...

Σάββατο 28.09.13
new  O ΤΗΟΜAS COOK δώρισε τροφές για τα αδέσποτα του Καταφύγιου
 
                                                                            
Διαβάστε περισσότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου