Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

ο ομαδα στην ρίζα πάει πολύ καλά!!


ΟΤΑΝ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ,,ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ  ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΗ!!
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΘΕΟΦΙΛΟΥ ,,ΠΕΡΙΣΥ  ΗΡΘΕ  ΑΛΛΗ  ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ  ΑΠΟ ΜΕΡΙΑΣ ΔΗΜΟΥ  ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ  ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ,,  ΚΑΙ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ  ΚΑΙ ΕΓΩ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ!!     ΕΧΩ  ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ  ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ  ΣΤΟ ΘΕΜΑ!!  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ,ΕΝΩ ΜΕΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ  ΛΙΓΕΣ ΦΩΤΟ ΚΑ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΧΘΕΣΙΝΟΥ!!!
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΚΑΦΗ,ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ  ,,ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ  ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑ ΕΝΗΜΕΡΟΤΙΚΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΥΡΙΟ  ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΣΙΛΑΚΗ.






ΚΑΙ  ΤΟ  ΧΘΕΣΙΝΟ ΜΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ!
Μπράβο σε όλη την ομάδα!!,,  για  την πολύ δύσκολή και  λεπτομερή  δουλειά τους!!!!!
Οι νέοι συνάδελφοι Μινα Ιωαννα και Χριστινα προσαρμοστηκαν ευκολα με την καθοδηγη των παλιότερων, της Πεγκυς και της Δωρας. Ο Μανώλης συντηρει τα ευρήματα,,και  στο  συνεργείο έχει προστεθεί και ένας εθελοντής!
Πρώην ενεργος Καπετάνιος,, αλλά και με πολλές αρχαιολογικές γνώσεις!!!

Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2013



ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΤΑ!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ  ΕΧΕΙ ΣΗΜΑ  ΚΑΜΠΑΝΑ!!

Η πρωτη βδομαδα στην ανασκαφη μας στη Ριζα Τζαννατων στον Πορο Κεφαλονιας κυλησε ομαλα. Οι νεοι συναδελφοι Μινα Ιωαννα και Χριστινα προσαρμοστηκαν ευκολα με την καθοδηγη των παλιοτερων, της Πεγκυς και της Δωρας. Ο Μανολης συντηρει τα ευρηματα. Ο καλος φιλος Χρηστος Βλαχακης, συζυγος της Δωρας, μας προσφερε την ηλεκτρονικη βαση δεδομενων που σχεδιασε. Δεν εχομε καλο σημα στα κινητα -αυτο ηταν και περυσι το ιδιο- και επισης το ασυρματο ιντερνετ με το στικακι, μας δυσκολευει πολυ λογω αδυνατου σηματος. Αποψε θα ανεβουμε στο Μοναστηρι της Ατρου, για τον Εσπερινο του Γενεσιου της Υπεραγιας Θεοτοκου, με το αυτοκινητο του καπεταν Γιωργη Διαμαντατου. Χθες βραδυ εβρεξε λιγο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου