Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΚΑΦΗΣ ,,ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΧΘΕΣ!!




Στην 1η φωτο ο Αινος νεφοσκεπης, στη 2η ειναι η ομαδα μας την ωρα του διαλειμματος και στην 3η η Χριστινα και ο Ηλιας σηκωνουν εναν κανθαρο!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ  ΑΝΑΣΚΑΦΗΣ  ΕΚΤΟΣ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ  ,
 ΘΑ ΒΡΕΙΤΕΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ  ΤΖΑΝΝΑΤΑ ΠΟΡΟΥ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ


POROSNEWS: Ανοικτη προσκληση στους εκπροσωπους της Κεφαλληνιας
porosnews.blogspot.com
Επιτελους, υστερα απο οργανωση ακριβειας του συνεργειου καταφεραμε στις 3.30 να σηκωσουμε τα αγγεια απο το "μαγειρειο" του 15ου αι. π.Χ. στο ελλειψοειδες μεγαρο μας στη Ριζα Τζαννατων, κατω απο την απειλη του Αινησιου Δια, που μολις τωρα 5 η ωρα θυμηθηκε να εκδηλωθει και ως υετιος με ψιχαλες. Τον ευχαριστω που εισακουσε την προσευχη μου και για την κατανοηση!
Ευχαριστω τους συνεργατες μου για την αφοσιωση και την αυταπαρνηση με την οποια εργαστηκαν συνεχως απο τις 8 μεχρι τις 3.
Καναμε διαλειμμα μονο ενος τεταρτου και γευθηκαμε το "τσιζ-κεικ" της Ρουλας, την καρυδοπιτα της Χρυσας και τα κουλουρακια της μητερας της Χριστινα απο την Ιθακη.
Το γευμα στις 3.30 ηταν πλουσιο και περιλαμβανε πανσετες και κοντοσουβλι, που μας εδωσε χθες η Ποπη Ζαπαντη, μετα το πλουσιο γευμα απου μας παρεθεσαν με τον Κωνστα Ζαπαντη στο φιλοξενο ξενοδοχειο τους. Το εμπλουτισα με κριθαρακι σε σαλτσα, που μαγειρεψα σε ενα μικρο διαλειμμα μεσα την εντονη εργασια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου