Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ!!

  • ΠΡΟΝΕΙΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΕΥΣ Με το συμπάθειο βρε παιδιά αλλά μισή δουλειά κάνετε.
    Ενημερώστεmaw και εμάς τους απληροφόρητους τι πρεσβεύει αυτός Tilemachos Ithaka.
    • Εταιρεία Μελετών Προϊστορικής Κεφαλληνίας Αγαπητε Προννειε Ηρακλειυ! Που βλεπεις σε μας τη μιση δουλεια; Ενημερωσου μονος σου!


    • ΠΡΟΝΕΙΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΕΥΣ Πούθε απο τη γυάλινη σφαίρα;;


    • ΠΡΟΝΕΙΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΕΥΣ Τελικά ενημερώθηκα αν και όχι απο μόνος μου.
      Διάβασα τους ενυπόγραφους μεν, αστήρικτους δε και αναπόδεικτους ισχυρισμούς του Κου Αρσένη καθώς και την δεόντως νηφάλια και ορθά δομημένη απάντηση της Εταιρίας σας η οποία προφανώς με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.
      Δεν μπορώ όμως να αποφύγω να παραθέσω και κάποιους δικούς μου σχολιασμούς ως απλός αναγνώστης καθώς ως γνωστόν δεν είμαι μέλος της Εταιρίας Μελετών Προϊστορικής Κεφαλλονιάς και άρα η δική σας απάντηση και πολιτική δεν με δεσμεύει.
      Σεβόμενος λοιπόν απόλυτα την Αντισθένεια ρήση σύμφωνα με την οποία:
      <<Ουκ αντιλέγοντας δει τον αντιλέγοντα παύειν αλλά διδάσκειν. Ουδέ γαρ τον μαινόμενον αντιμαινόμενός τις ιάται...>>, και χρησιμοποιώντας την προσφιλή στον Κο Τζάκο έκφραση "ΩΦΕΙΛΕΤΕ" την οποία απόλυτα εγωιστικά αν μη φασιστικά χρησιμοποιεί κατά κόρον στο σχετικό με την Ομηρική Ιθάκη πόνημά του σημειώνω:
      Αγαπητοί γειτόνοι από το Θιάκι:
      1) ΩΦΕΙΛΕΤΕ να ξεφύγετε από την νοοτροπία και πρακτική που απόλυτα ανάγλυφα οριοθετείται από το γνωστό" να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα". Έτσι θα κερδίσετε σε αξιοπιστία και θα συμβάλλετε αποφασιστικά στην επίτευξη του κοινού σε όλους τους ρέκτες της ιστορίας των νησιών και όχι μόνο στόχου.
      2) ΩΦΕΙΛΕΤΕ να αποδεικνύετε τους ισχυρισμούς σας αφαιρώντας το δικαίωμα από κάθε κακοπροαίρετο να σας χαρακτηρίσει συκοφάντες.
      3) ΩΦΕΙΛΕΤΕ να αναγνωρίσετε και να ενστερνιστείτε ότι το κλέος του Λαερτιάδη " ες ουρανόν ίκει" και κατά συνέπεια είναι αρκετό να καλύψει τις απαιτήσεις Ιθακησίων, Κεφαλλήνων, Λευκάδιων, Πανελλήνων και όχι μόνο, κατα συνέπεια η απαίτηση σας να τον θέλετε ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΑ και ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΑ αποκλειστικά δικό σας σέμπρο και γείτονα καθίσταται φαιδρή και καταγέλαστη.
      4) ΩΦΕΙΛΕΤΕ να αποσυνδέσετε τον εντοπισμό και την ανάδειξη του Ομηρικού Άστεως για σκοπούς αποκλειστικά τουριστικής εκμετάλλευσης γιατί κάτι τέτοιο αποτελεί βαριά ΥΒΡΙ στην ιστορία. Αν πρόκειται να αποκαλυφθεί το Άστυ και να καταντήσει βορά στα νύχια τουριστολάγνων ποιμενογιάπηδων ας το κρατήσει η Μάνα Γη προστατευμένο στα σπλάχνα της όπως έκανε τόσους αιώνες. Ίσως κάποια εποχή, αργότερα, να υπάρξουν σ' αυτόν τον ταλαίπωρο τόπο άνθρωποι που θα σέβονται περισσότερο από εμάς τις ιστορικές τους καταβολές και θα είναι ικανότεροι από εμάς να εκτιμήσουν και να σεβαστούν το ιστορικό τους παρελθόν.Τα νησιά ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ άλλον Κορέλι...

      Με ειλικρινή εκτίμηση
      Γιάννης Βλαχούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου