Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΓΡΑΦΕΣ Στην Νέα ομάδα Μπάσκετ της Κεφαλονιάς- και αναρτήσεις αφιερομένες των παιδιών που θέλουν να αθληθουν!!

Ο Πρόεδρος του Α.Ο. Σάμης, Γιώργος Πολυχρονάτος, σχολιάζει την κατάσταση που επικρατεί στα γήπεδα του Καραβόμυλου, ύστερα από αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Αριστέας Χαριτάτου., αναφέρουν τα Κεφαλονίτικα Νέα. Περισσότερα διαβάστε πατώντας στον ακόλουθο σύνδεσμο http://www.kefalonitikanea.gr/2013/09/blog-post_2152.html#ixzz2g0z80THs

Με τίτλο “Αθλητικές εγκαταστάσεις Καραβόμυλου.. ο θεός να τις κάνει…”, προβάλλει και τοkefaloniapress την κατάσταση στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Σάμης και του Καραβόμυλου. Δείτε εδώ http://kefaloniapress.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=43149&Itemid=38

“ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ!!!”, τονίζει με τον δυναμικό τίτλο του, οporosnews.blogspot.gr, ενώνοντας την φωνή του με την δική μας. Διαβάστε την δημοσίευση του πατώντας http://porosnews.blogspot.gr/2013/09/blog-post_5130.html

Μπορεί το inkefalonia να μην δημοσιεύει το ρεπορτάζ, στο οποίο απαντά ο Πρόεδρος του ΑΟ Σάμης, Γιώργος Πολυχρονάτος, αλλά το ευχαριστούμε για την άμεση προβολή. Τίτλος “Γιώργος Πολυχρονάτος: “Ακατάλληλο, επικίνδυνο και ξεπερασμένο το γήπεδο στον Καραβόμυλο”. Διαβάστε το http://www.inkefalonia.gr/enimerosi/koinonia/item/16204-giorgos-polyxronatos-akatallilo-epikindyno-kai-kseperasmeno-to-gipedo-ston-karavomylo.html
gipedo samis karavomilou
Ελπίζουμε να ακουστούν οι φωνές μας…. Ευχαριστούμε από καρδιάς για την άμεση ανταπόκριση των ΜΜΕ, που πρόβαλλαν με ευαισθησία αυτό το θέμα….
συνέχεια με ενημερώσεις  αθλητικού περιεχομένου




φωτο  απο  την ανάρτηση,, μιας  σημαντικής παρέμβασης  τον Αύγουστο!
και  η Ανακοίνωση  για μήματα υποδομής που θα αφορούν σε παιδιά από 6  έως 12 ετών.

Η Νέα ομάδα Μπάσκετ της Κεφαλονιάς, σιγά-σιγά παίρνει σάρκα και οστά βάζοντας πάνω από όλα της αγάπη, την όρεξη και το όραμα για κάτι καλό στον αθλητισμό του νησιού μας με τέσσερις προπονήσεις την εβδομάδα!
Διαβάστε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου-Ανακοίνωση :
Αγαπητοί γονείς, 
Μετά από ώριμη σκέψη και  με αίσθημα ευθύνης για το εγχείρημα μας , είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία μια νέας ομάδας στο χώρο του Μπάσκετ,  σε συνεργασία με τον Α.Ο. Σάμης και με την βοήθεια της ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ . 
Δεδομένης της αγάπης μας για το άθλημα, θέλουμε πρωταρχικά να βάλουμε γερές βάσεις στο εγχείρημά μας  γι’ αυτό  και ξεκινάμε με τμήματα υποδομής που θα αφορούν σε παιδιά από 6  έως 12 ετών.

Καλούμε όσους γονείς ενδιαφέρονται να ασχοληθεί το παιδί τους με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης, να επικοινωνήσουν μαζί μας και να δηλώσουν (έγκαιρα) συμμετοχή προκειμένου να χωρίσουμε τα τμήματα και τις ώρες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Για εγγραφές – πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα ακόλουθα τηλέφωνα:

-Τιμοθεάτος Δημήτρης, 6972 42 31 34
-Κουνάδης Χάρης, 6946 95 66 84
-Αντωνάτος Γιώργος, 6978 29 95 75 
-Κουταβάς Αντώνης, 6972 35 95 07
-Ζαπάντης Μάκης, 6947 80 26 23
- Βαρτελάτος Μάκης, 6974 06 83 86

Οι ώρες και οι μέρες προπονήσεων θα είναι οι εξής :  
Δευτέρα, Τετάρτη  & Παρασκευή  15.00- 16.30 και Σάββατο 9.00 – 10.00 
στο κλειστό γυμναστήριο Αργοστολίου  «Αντώνης Τρίτσης». 
Η έναρξη των προπονήσεων είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου . 
Υπεύθυνος προπονητής:  Γιώργος Αντωνάτος , (Bsc Sport Studies, Staffordshire University UK)

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το όλο εγχείρημα από τους ανθρώπους που απαρτίζουν την νέα ομάδα βασίζεται στον εθελοντισμό και την αγάπη τους για το μπάσκετ. Για το λόγο αυτό στα τμήματα μας θα υπάρχει  μια (μικρή) μηνιαία οικονομική  ενίσχυση  της τάξης των 15 Ευρώ, προκειμένου να καλυφθούν έξοδα για τα ίδια τα παιδιά (μίνι μπασκέτες, εμφανίσεις, μπάλες κλπ).

POROSNEWS
ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ  ΚΑΙ  ΜΙΑΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ  JUNIOR ΟΜΑΔΑΣ?



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου