Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΗΜΟΣ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ-ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ!

ΒΑΣΙΚΟ  ΘΕΜΑ  ΤΗΣ  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ  ,,ΟΙ ΕΝΤΟΝΗ ΦΗΜΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ  ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ  ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ!!,, ,ΑΛΛΑ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ,ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΜΟΙΡΙΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΛΟΓΙΚΟ  ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ,, ΑΝΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ!

Παρόντες  Δημαρχος, οι τοπικοί μας Αντιδήμαρχοι Σολωμός και Καμπίτσης, ο Αντιπεριφεριάρχής κύριος Κουρής,η Βουλευτής του νησιού μας κυρία Θεοπεφτάτου, οι Δημοτικοί σύμβουλοι Ανδρέας ζαπάντης, κύριος Γρηγορόπουλος και Κουρούκλής της Λαικής συπείρωσης, σύσωμη σχεδόν η Ανεξάρτητή αγαπημένη Κεφαλονιά του κύριού Μιχαλάτου, ο πρόεδρος ξενοδόχων κύριός Σπ. Γαλιατσάτος , Σύλλογοι γονέων για το πολύ μεγάλο πρόβλήμα συγκοινωνίας και ασφάλειας παιδιών Δημοτικού-Γυμνασίου και Λυκείου της περιοχής μας, με αρκετούς φυσικά γονείς, αρκετά  ΜΜΕ του νησιού μας,  γραπτή ενημέρωση από τον πρώην Δήμαρχό,, και Νομάρχη  κύριο Γ.Μεταξά για την απουσία του και τις θέσεις του στα προβλήμματα της περιοχής μας,  3 ατομα απο τα 5 του Τοπικού Συμβουλίου Πόρου, και ο πρόεδρός του τοπικού συμβουλίου Σκάλας, ο οικονομολόγος κύριός Παναγής Σιμωτάς,, όπως και ο  δικός μας πρώην κοινοτάρχής Παναγής Σιμωτάς, και φυσικά ο συνεπής πάντα Σύλλογος ενοικιαζομένων δωματίων Πορού  "οι Πρόνοι", και πλήθος ακόμη κόσμου ,,που ίσως ξεχνάω ονομαστικά και κάποιον!
Ας πάμε  στα θετικά που ακούσαμε  ,,και πρώτα εκ μέρους Δημάρχου.  εφόσον έγινε μια ανάλυση στο εργ απο το κάθε αντιδήμαρχο (Σολωμό και Καμπίτση) ο Δήμαρχός διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει προς στιγμής περίπτωση κλεισίματος του Α.Τ Πόρου, κάτι που ο Καμπίτσης δυσκολεύεται να πιστέψει ,,και δυναμικά όπως είπε θα  πολεμήσει για την παραμονή του!
Το έργο του βιολογικού θα συνεχιστεί τελικά κανονικά,, εφόσον με ενέργειες Δημάρχου, θα καταβληθούν μέσα στον Οκτώβριο  τα χρήμματα!!
Μεγάλη η αγωνία  των γονιών για τις συγκοινωνίες που η κατάσταση φέτος,, είναι πάρα πολύ δύσκολή,, και τα προβλήματα τεράστια!  ο κύριός Κουρής δεσμεύτηκε να γίνει μια κατεπείγουσα συνάντηση την Τετάρτη με τους συλλόγους πρός ευρεση κάποιας λύσης ,,διότι τίθεται και άμεσο πρόβλημά ασφάλειάς των παιδιών ειδικά για το Γυμνάσιο-Λύκειο που βρίσκεται στην μέση του πουθενά πάνω σε δρόμο καρμανιόλα του κεντρικού προβληματικού άξονα Πόρος-Αργοστόλι,, με λόγο και Καραβιών συχνής επιβαρυμένης διέλευσης βαρέων οχημάτων
Εν  συνεχεία τον λόγο πήρε και για αρκετή  (χρήσιμη)ώρα ο κύριος Κουρής!!
Τόνισε τα προβλήματα που έχει η περιφέρεια με την συνένωση Νομαρχειών ,,και την δυσκολία στο να κάνει έργα  λόγο οικονομικής αδυναμίας!
Τα θετικά που  έταξέ ότι  μπόρεσε να κερδίσει  και άμεσα!  ένα μεγάλο ποσό για την διαδρομή Σκάλα Πορος,, με μπάρες και διαπλατώσεις,! 200 χιλ. περίπου για τον Δρόμο Ατρου, 20.000 μετά την αίτηση του κύριου Σωτηρίου για την αποκατάσταση του στεγάστρου στον μυκ. τάφο Τζαννάτων,!και 100 χιλ. για συρματόφραξη  στο στενό  για την αποφυγή πτώσης λίθων!
είπε για την ανάγκή στήριξης του τουρισμού στην περιοχή, και αρκετά ακόμη ,,που ίσως ακουστούν απο τα μικρά βιντεάκια που θα ανεβάσω μέχρι το πρωί ,,και όσα άλλα  ανέβουν ,από τα μμε που παρεβρισκόνταν  ,,και από αυριο  θα έχουμε τα ρεπορταζ τους!

την σκυτάλη πήρε ο κύριος Γαλιατσάτος και εν συνεχεία κύριος Σιμωτάς και Ανδρεας Ζαπάντης που περιέγραψαν πλήρως την κατάσταση της περιοχής μας ,,και την ανάγκη να βρούμε τρόπους να διορθώσουμε καταστάσεις!όπως και  ρκετοί ακόμη! η πρόεδρός συλλόγου εν.δωμ Βαβάση Μαργαρίτα, του Αθλ. συλ. Ηρακλής Γουλιμής Δημήτρής με την παρακίνηση για στήρηξη της νεολαίας με αθλοπαιδιές και δημιουργίες τμημάτων διαφόρων αθλημάτων στην περιοχή, του κύριού Θεόφιλού Μιχαλάτου, και της Λαικής συσπείρωσής
μεχρι  το πρωί θα ανέβουν και  δέκα μικρά βιντεάκια!

Εικονίδιο ειδοποίησης
 Το βίντεό σας θα δημοσιευτεί στη διεύθυνση: http://youtu.be/AX3BNWKQL7k
και  ί στη διεύθυνση: http://youtu.be/mlffaiizEvU

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου