Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Ποια είναι τα τρία πιο επικίνδυνα ζώα στον πλανήτη;

 Οι καρχαρίες; 
Τα λιοντάρια; Τα φίδια; Οι

 αρκούδες; Οι κροκόδειλοι; 


Κι όμως!!

Παρ' ότι βεβαίως αυτά τα ζώα μπορούν να γίνουν φονικές μηχανές, μετά βίας αποτελούν απειλή για εμάς. Τα ζώα που προκαλούν περισσότερους από μισό εκατομμύριο θανάτους ή βαρείς τραυματισμούς κάθε χρόνο είναι... υπεράνω πάσης υποψίας Ιδού τα τρία πιο επικίνδυνα ζώα του πλανήτη λοιπόν!




 Νο 3: Οι βούβαλοι της Αφρικής Ονομάζονται και “Μαύρος Θάνατος” ή “Αυτοί που κάνουν χήρες”. Τα ζώα αυτά είναι πολύ εκδικητικά και σκοτώνουν ο, τιδήποτε ή οποιονδήποτε αποπειραθεί να τα σκοτώσει ή να τα τραυματίσει. Ευθύνονται για το θάνατο των περισσότερων κυνηγών σε ολόκληρο τον κόσμο.

 Νο 2: Ελάφια   Προκαλούν περισσότερα από 1.000.000 τροχαία ατυχήματα κάθε χρόνο με αποτέλεσμα να σκοτώνονται περίπου 200 οδηγοί αλλά να τραυματίζονται και να μένουν παράλυτοι πολλοί περισσότεροι. 

Νο 1: Κουνούπια Μεταδίδουν τόσες μολυσματικές ασθένειες που ευθύνονται για περισσότερους από 660.000 θανάτους κάθε χρόνο, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Υπολογίζεται ότι 1 στους 2 κατοίκους του πλανήτη κινδυνεύει από τσίμπημα κουνουπιού. πηγη;axortagos

www.dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου