Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

ΤΟ ΞΕΝΙΑ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ

Έκτακτη είδηση:Κατάληψη αυτή την ώρα στο κτίριο του Ξενία!!!
                                                                            

11:20π.μ
http://kefalonianmantata.gr/cms/uploads/image/8035/XENIA.jpgΗ Εισαγγελέας αποχώρησε μαζί με τον Δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση αφού πρώτα συζήτησε με το σωματείο των εργαζομένων και την διαβεβαίωσαν ότι ο χώρος θα φυλάσεται , θα διατηρείται καθαρός και δε θα προκληθούν ζημιές και λεηλασίες.


Κατάληψη πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο κτίριο του Ξενία από υπαλλήλους του Δήμου αλλά και της Δημοτική αστυνομίας!!!
Υπάρχει έντονη παρουσία της αστυνομίας ενώ στο χώρο μεταφέρθηκε και η Εισαγγελέας.
Περισσότερες λεπτομέρειες σε λίγο....
ΣΤΟ  http://kefaloniapress.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=41051&Itemid=38

KAI  EN  ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΑΝΑΝΕΟΜΕΝΟ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Από τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 11 Ιουλίου βρίσκεται σε εξέλιξη κατάληψη των εργαζομένων του Δήμου Κεφαλονιάς στο Ξενία, όπου στεγάζονται τα γραφεία των αρμόδιων υπηρεσιών. Με τον τρόπο αυτό, και στο πλαίσιο των πανελλαδικών απεργιακών κινητοποιήσεων στο χώρο των ΟΤΑ, οι εργαζόμενοι αντιδρούν στις μετακινήσεις – απολύσεις που προωθούν κεφάλαιο - κυβέρνηση – ΕΕ, με το υπό ψήφιση πολυνομοσχέδιο. Το πρωί επισκέφθηκε την κατάληψη εκπρόσωπος της εισαγγελίας Κεφαλονιάς και, εμμέσως πλην σαφώς, επέπληξε τους εργαζόμενους και τους κάλεσε να σπάσουν την απεργία, με την επίκληση εκτάκτων αναγκών.
Η κυβέρνηση και οι μηχανισμοί της στην τοπική διοίκηση σχεδιάζουν είτε με προβοκάτσια είτε με την πρόφαση των αναγκών, να ποινικοποιήσουν τον αγώνα. Η δικαιοσύνη δεν είναι αμέτοχη, όπως άλλωστε φαίνεται από την κήρυξη της πλειονότητας των απεργιακών κινητοποιήσεων ως «παράνομων και καταχρηστικών» αλλά και από την πρόσφατη απόφαση του ΣΤΕ για την ΕΡΤ. Η Δημοτική Αρχή (ΝΔ – ΑνεξΕλλ) είναι ο ηθικός αυτουργός που, όπως καταγγέλλει το τοπικό σωματείο των εργαζομένων, ασκεί πιέσεις για το σπάσιμο της απεργίας. Κι αυτά την ίδια ώρα που χύνει κροκοδείλια δάκρυα για το δίκιο των απολυμένων.
Καλούμε τη Δημοτική Αρχή και την εισαγγελία να σταματήσουν τις παρεμβάσεις.
Όλοι και όλες στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, σήμερα 20.00 στο Εργατικό Κέντρο.
Όλοι κι όλες στη Γενική Απεργία την Τρίτη 16 Ιούλη, με προσυγκέντρωση 10.30 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο.

Αργοστόλι 11/07/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου